Horoscoop CG!

Horoscoop – Week 41, 2018. De Disney special!

Weleens nagedacht over welke Disney prinses je zou zijn? En nog een stapje verder, als je er dan één bent, wat zou je horoscoop dan over je zeggen? Deze week bij CG! jouw Disney prinsessen horoscoop!

 

♎Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Jij bent Mulan! Dat betekent dat je heel erg competitief bent. Een mooie eigenschap, want je zet je altijd 100% in, maar op spelletjesavond is dat misschien iets te overdreven. Het wordt zelfs eigenlijk wel tijd dat je leert met je verlies om te gaan. Je kunt niet altijd winnen.

 

♏Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Hi Jasmine, wat ben jij toch een sterk persoon! Je bent zelfstandig en kunt goed voor jezelf zorgen. Een complimentje vind je niet nodig, maar hé het mag ook wel eens gezegd worden dat wat jij allemaal doet, heel bewonderenswaardig is! Well done honey!Let wel op dat je niet in een winterdip terecht komt.

 

♐Boogschutter (22 november tot 21 december)

Dit zal geen verassing zijn en is bijna te voor de hand liggend, maar jij bent Merida. Soms stoer, soms een softy en een groot hart voor dieren. Die vind je eigenlijk zelfs leuker dan mensen…

 

♑Steenbok (22 december tot 19 januari)

De emo der emo’s, Rapunzel. Supergezellig dat wel, maar jouw emoties kunnen van hak op de tak gaan. Het ene moment ben je zelfverzekerd, het andere moment onzeker, vervolgens heel vrolijk of juist heel verdrietig en soms ook heel onhandig. Hoewel dat eigenlijk geen emotie is natuurlijk, maar toch. Daarentegen ben je ook heel goed in het motiveren van anderen. Kortom een gezelligheidsmens die af en toe ook wat me time en eigen space nodig heeft.

 

♒Waterman (20 januari tot 18 februari)

Ja, jij dacht even dat je Ariel zou zijn he, nope! Je bent Belle. Iemand die vaak onderschat wordt. Achteraf moet jij vaak horen ‘dit hadden we niet van je verwacht!’ Ze komen er dan ook achter dat jij nooit iemand laat zitten. Je bent loyaal en dat weten je vriendinnen ook!

 

♓Vissen (19 februari tot 20 maart)

Als er een marathon wedstrijd voor het wegrennen van problemen zou bestaan, zou jij het winnen. Face your problems! Je bent Sneeuwwitje en misschien ligt er voor jou dan ook wel zo’n happy end te wachten.

 

♈Ram (21 maart tot 19 april)

Met jou wil je geen ruzie! Als een echte Pocahontas kun je niet tegen onrecht en ben je heel nieuwsgierig. Luister bij twijfels altijd naar je gevoel!

 

♉Stier (20 april tot 21 mei)

Je bent slim maar wel een rebel. Hierdoor kom je regelmatig in de problemen. Een groot voordeel is dat je jezelf er ook altijd wel weer weet uit te redden. Klinkt dit bekend? Je zult er vast niet aan gedacht hebben, maar jij bent Alice.

 

♊Tweelingen (22 mei tot 20 juni)

Hello, gemini aka Cinderella, oftewel Assepoester. Je herkent je bijna niet terug van je kinderfoto’s. Wat een glo up! Je bent gezellig, maar kunt wel heel veel praten. Soms zoveel dat je omgeving je soms niet helemaal kunt volgen. Geen probleem, want je zit zo vaak in je eigen bubbel dat je dat niet eens door hebt. Jij doet lekker je eigen ding en hebt daar veel plezier in. Je bent beleeft en positief en dat siert je.

 

♋Kreeft (21 juni tot 22 juli)

We durven het bijna niet te zeggen kreeft, maar jij hoort in de zee. Diep in de zee bij Botje. Niet als Sebastiaan natuurlijk. Net als Ariel ben jij soms iets te naïef. Ze zouden jouw zelfs kunnen ompraten om je ziel te verkopen voor een kip nugget, no offense. Je bent wel heel erg vrolijk, fashionable en een avonturier. Durf af en toe wel je kamer op te ruimen en het één en ander weg te gooien want je gaat echt niets meer met die oude spullen doen!

 

♌Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Auroraaaaa, onze melodramatische queen. Of eigenlijk prinses. Sommige mensen vinden jou een beetje veel. Je kunt heel aanwezig zijn en overdreven overkomen. Dat klinkt negatief, maar dat is het niet zolang je maar jezelf blijft! Het is belangrijk dat je geen eigenschappen overneemt van andere omdat je die leuk vindt of heel aardig doet tegen mensen die je eigenlijk niet aardig vindt. En nee, we gaan niet zeggen dat je te veel slaapt.

 

♍Maagd (23 augustus tot 22 september)

Tiana, jij krijgt dingen voor elkaar zoals geen ander dat kan! Moet er iets gebeuren? Consider it done. Of het nou om school of werk gaat, jij zet je beste beentje voor. Durf ook wel eens nee te zeggen en neem niet te veel hooi op je vork.

 
 

LEES OOK: OMG! Deze Disney kerstballen moeten we hebben

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen