Horoscoop CG!

Horoscoop – week 41, 2019

Nieuwe week, nieuwe horoscoop. Wat de sterren over jou zeggen deze week? Check hieronder jouw horoscoop voor week 41!

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Volgens jouw horoscoop heb je de laatste tijd het gevoel dat alles om je heen een chaos is. Daarom is het goed om even orde te scheppen in je leven. En dat begint in je slaapkamer. Kun je niets meer vinden? Dan is het hoog nodig om de bezem door je kamer te halen.

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Je hebt een rustig weekend achter de rug en dat is maar goed ook. Je bent weer 100% opgeladen voor een onwijs drukke week. School, huiswerk en je sport… Let je wel op dat je niet te veel in een keer wil doen? Je moet wel wat energie over houden voor het eind van je week, want er staat iets heel leuks te gebeuren.

♐BOOGSCHUTTER (22NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

This is your moment girl! Er staat iets op de planning waar je al een eeuwigheid naar uit hebt gekeken. Je vindt het hierdoor lastig om de week door te komen, omdat je het liefst al wil dat het weekend is. Remember: stay in the moment.

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Je week start een beetje moeizaam, maar laat de moed niet in de schoenen zakken. Misschien is het een goed idee om is lekker uit te waaien met je hond? Voor de rest van de week? Zorg goed voor jezelf. Ga in bad met de nieuwe Lush kerstcollectie en eet je fave food!

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Alles zit deze week mee en dat voelt heerlijk! Hou dit gevoel vast want het brengt je heel ver. Vooral in de liefde staat je iets ontzettend leuks te wachten. Het kan nog wel eens zo zijn dat je crush jou een berichtje gaat sturen… 

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Na veel twijfels over je relatie is het gelukkig allemaal weer koek en ei. Jullie hebben alle twee ingezien dat die kleine ruzies nergens op slaan.

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Deze week heb je het gevoel dat je alles aan kan, maar laat dit niet te veel naar je hoofd stijgen. Ook is niet iedereen in je omgeving zo blij als jij. Hou rekening met deze mensen en biedt ze steun.

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Vorige week was een zware week voor jou, maar doordat het zware gevoel van je af is, kun je er deze week weer helemaal tegenaan. Houdt dit gevoel vast! Positive vibes only!

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Volgens jouw horoscoop ben jij bent deze week niet zo makkelijk voor de gek te houden. Jij denkt wel twee keer na voordat jij die roddel gelooft. Heel goed!

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Deze week kan het voelen alsof alles en iedereen tegen je is. Uiteindelijk heb je door dat alles wel mee zit. Helemaal eind van de week, dan heb die geweldige party wat op de agenda staat. Je weet al precies hoe en wat je aan wilt doen. Dit gaat allemaal perfect lopen!

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Vorige week ben je iemand tegen gekomen en het klikte ontzettend goed tussen jullie. Don’t be shy! Vraag hem/haar of hij het gezellig vindt om deze week een drankje te doen. Het antwoord zal je verbazen.

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Je komt om in huiswerk en leerwerk. Je weet niet meer waar je moet beginnen en je wordt er chagrijnig van. Let wel op dat je dit niet afreageert op de mensen om je heen.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen