Horoscoop

Horoscoop – week 41, 2020

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomenten of valt het allemaal wat tegen? Lees snel verder en kom erachter wat jou deze week te wachten staat…

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Balans vinden tussen rust nemen en hard werken vind je deze week erg moeilijk. Het is daarom verstandig om deze week iets rustiger aan te doen.

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Het is eindelijk oktober en jij kan je geluk niet op! Alles wat met het najaar te maken heeft sparks your joy. Neem deze week de tijd om leuke dingen te doen. Houd bijvoorbeeld een film marathon met deze leuke herfstfilm!

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Het is tijd om je leven weer helemaal op de rit te krijgen. Een ochtend- of avondroutine zal je goed doen. Zo begin – of eindig – je je dag rustig. Ruim je kamer op, houd een vaste skincare routine aan en leg de ‘s avonds al je outfit klaar.

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Deze week krijg je veel nieuwe kansen. Pak ze met beide handen aan, you lucky bird!

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Het is tijd om uit je schelp te kruipen en te laten zien wie je écht bent. Je bent de laatste tijd erg onzeker geweest en now is the time om daar iets aan te doen.

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Jij voelt je deze week lekker creabea. Geef je kamer daarom een fall make-over. Hier shop je accessoires!

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Schrijf deze week een aantal doelen op die je aan het einde van deze week bereikt wilt hebben. Het is misschien even doorzetten, maar er voelt niets meer satisfying dan alles van je lijst kunnen afstrepen.

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Herfst is niet jouw favoriete seizoen. Je voelt je sipjes en ergert je aan de regen. Probeer deze week eens om de mooie kanten van de herfst te zien. Wedden dat jij na het afvinken van deze fall bucketlist van de herfst houdt?!

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Deze week moet je even bijkomen van de afgelopen tijd. Afgelopen maand was echt een rollercoaster. Vanaf nu zal het allemaal iets meer steady gaan.

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Je hebt deze week hard nodig voor al je schoolwerk. Even doorbijten, het is bijna herfstvakantie!

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Jij hebt wel wat ontspanning verdient deze week. Doe het rustig aan en zeg vaker ‘nee’.

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Deze week gaat niet zoals je gewend bent. Je bent een beetje tired, overwhelmd en verdrietig. Probeer er met iemand over te praten, of geef jezelf even een break. Wedden dat je deze gevoelens dan zo weer de baas bent?

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen