Horoscoop

Horoscoop – Week 42, 2020

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomenten of valt het allemaal wat tegen? Lees snel verder en kom erachter wat jou deze week te wachten staat…

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Deze week zal iets minder vlekkeloos lopen dan dat je gewend bent. Probeer niet bij de pakken neer te gaan zitten, en show de wereld wat voor power girl je bent!

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Good things are coming this week! Blijf dingen doen waar je gelukkig van wordt. Dit is jouw week, Schorpioen!

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Misschien is verstandig om wat rust te nemen. Steek een aantal lekkere geurkaarsen aan en pak je favo snack. Nog op zoek naar iets om te kijken tijdens je ultieme chill avondje? Door deze films krijg je instant herfst vibes!

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Het is deze week tijd voor wat verandering om uit je dagelijkse sleur te komen. Schaf online een herfstgarderobe aan, probeer een heftige make-up look uit of verander je kamer. Wedden dat je je een ander persoon zult voelen?!

QUIZ: Welk sterrenbeeld heeft jouw soulmate?

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week zul je een belangrijke keuze moeten maken. Maak je niet te druk en volg je hart. Everything will be alright!

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Je hebt deze week al je zaakjes goed op orde. Je loopt op schema met je schoolwerk en bent helemaal ready voor de herfstvakantie. Op zoek naar een uitje die je in je eentje kunt ondernemen? (corona-proof natuurlijk!) Misschien is de bioscoop een optie? Deze films mag je in ieder geval niet missen!

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Jij geniet ontzettend van het herfstige seizoen. Daarom is het misschien een ideetje om een boswandeling te maken. De natuur zal je goed doen.

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Er staat veel op je te wachten deze week. Pak daarom alle kansen die je krijgt met beide handen aan.

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Je af en toe een beetje sip voelen is heel normaal, vooral nu de dagen korter en donkerder worden. We voelen ons allemaal weleens ‘meh’. Probeer naar de mooie dingen te kijken en je zult je een stuk beter gaan voelen.

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je karakter

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Je kunt wel wat liefde gebruiken, maar het coronavirus heeft jouw date life even on hold gezet. Toch is de liefde dichterbij dan je denkt. In een relatie? Deze week gebeurt er iets wat je niet zo snel zal vergeten. Let the happy memories begin!

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Alle stress valt deze week van je schouders af. Je bent weer helemaal op schema en productiever dan ooit. Zie je dat het wel allemaal weer goed komt? 😉

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Deze week loopt niet zoals je het gepland had en dit werkt een beetje op je zenuwen. Probeer je er niet té druk om te maken. Misschien loopt het wel nóg beter dan dat je in gedachte(n) had.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen