Horoscoop

HOROSCOOP – WEEK 43, 2020

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomenten of valt het allemaal wat tegen? Lees snel verder en kom erachter wat jou deze week te wachten staat…

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Deze week is het tijd om een verwen avondje voor jezelf te plannen! Maak bijvoorbeeld je eigen scrub en geniet van een spa avond at home!

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Jij weet even niet goed wat je moet doen deze week, maar dat is helemaal niet erg! Het is prima om even een weekje wat rustiger aan te doen dus doe dat gewoon lekker.

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Je hebt spijt van een beslissing die je hebt gemaakt, maar don’t worry. Deze week krijg je de kans om dit weer recht te zetten!

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Je wilt al een tijdje beginnen met sporten maar door de huidige situatie is dat een beetje lastig. Maak geen excuses meer voor jezelf en begin met hardlopen of skeeleren buiten! Het zal je goed doen.

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Vertel eerlijk aan je vriendinnen wat je dwars zit. Niet bang zijn, ze begrijpen je heus wel en je zal erna enorme opgelucht zijn!

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Jij zit een beetje in je winterslaap modus. Wake up call: je bent een mens en geen beer. Dit betekent dat je ook in de winter goed voor jezelf moet zorgen. Lees hier hoe je jezelf weer helemaal op kunt laden.

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Jouw liefdesleven is alles behalve saai op dit moment! Of je nu een relatie hebt of niet, er staan romantische dingen op je te wachten de komende tijd.

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Jij kan wel wat rust gebruiken. Probeer deze week om je mobiel iets vaker weg te leggen en in het hier en nu te zijn.

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Deze week heb je het gevoel dat je veel kritiek over je heen krijgt en totaal niet gewaardeerd wordt. Probeer om je niet alles zo persoonlijk aan te trekken. Staat iemand anders iets niet aan? Their problem!

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Deze week kan iemand jouw eerlijkheid niet waarderen, maar eerlijkheid duurt het langst. Houd dat deze week in je achterhoofd.

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Houd deze week een girls night via skype of Zoom en klets lekker bij! Je hebt je vriendinnen deze week hard nodig.

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Probeer alle drama die zich in je leven afspeelt even aan de kant te zetten en het vanaf een afstandje te bekijken. Is it really that bad?

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen