Horoscoop CG!

Horoscoop – Week 44, 2018

Toch apart hoe je horoscoop altijd precies weet hoe het er in jouw leven aan toe gaat… Wat voorspelt het deze week?

♏Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Je kunt niet alles in je leven bepalen. Deze week is hier het bewijs van. Leer hier van. Een ezel stoot zich… Tja, je weet wel.

♐Boogschutter (22 november tot 21 december)

Deze week ben je niet zo betrokken bij je omgeving. Je bekijkt alles een beetje van een afstandje en dat geeft je de kans om een nieuwe mening te vormen.

♑Steenbok (22 december tot 19 januari)

Is Pretty Little Liars toevallig jouw favoriete serie? Of anders Gossip Girl? Jij bent namelijk niet zo goed in het bewaren van geheimen, maar let op! Het gaat nu wel om je vriend(in). Vind je het waard om je vriendschap zo op het spel te zetten? Keep your mouth shut lady!

♒Waterman (20 januari tot 18 februari)

Zelfverzekerd maak je andere duidelijk wat jouw mening is, maar diep van binnen ben je er eigenlijk helemaal niet zo zeker van. Dit mag je best laten zien. Andere kunnen je namelijk juist heel goed helpen. Luister naar wat zij te zeggen hebben zonder dat je direct in de verdediging gaat.

♓Vissen (19 februari tot 20 maart)

Deze week zit vol verassingen! Hierdoor kun je niet alles doen zoals jij het geplant hebt. Nou en! Go with the flow, het wordt onverwachts leuk.

♈Ram (21 maart tot 19 april)

Maak geen impulsieve beslissingen. Denk er goed over na zodat je voorbereid bent op de uitkomst, welke dat ook mag zijn.

♉Stier (20 april tot 21 mei)

Wow, jouw humeur is een rollercoaster. Get yourself together! Want jij bent momenteel echt niet chill om mee om te gaan.

♊Tweelingen (22 mei tot 20 juni)

Je voelt je onrustig deze week. Hoe komt dat toch? Moet je iets doen waar je geen zin in hebt of heb je iets met iemand uit te praten? Wat het ook is, doe het! Dan kun hierna zonder zorgen, chill een dagje op de bank liggen.

♋Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Deze week kom je iemand tegen die erg onder de indruk is van hoe slim, grappig en leuk jij bent. Is dit het begin van een goede vriendschap? Of misschien juist wel een nieuwe liefde…

♌Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Gelukkig ben je er van bewust dat je soms geduld nodig zult hebben, met name deze week. Maar geduld wordt beloont! Hou vol, je doet het super goed!

♍Maagd (23 augustus tot 22 september)

Oké het is de laatste tijd niet helemaal gegaan zoals je wilde. Dit zorgt voor een studievertraging en dat is balen, maar blijf niet in deze vibe hangen. We gaan weer met volle kracht vooruit!

♎Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Er komt iets op je pad deze week, maar jij durft het niet aan te grijpen. DOEN! Het zorgt voor spanning en frisse energie. Wat je al kent wordt anders ook maar saai en je gaat er anders spijt van krijgen.

 

LEES OOK: 12X lifehacks voor veel voorkomende vlekken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen