Horoscoop CG!

Horoscoop – Week 46, 2018. De cadeautjes special

Beter laat dan nooit, onze weekhoroscoop!
Omdat jullie een dag hebben moeten wachten, hebben we er gelijk een special van gemaakt die in het teken staat van de komende feestdagen. Zowel cadeautjes shoppen als vragen, kan nog een hele opgave zijn. Nu hoef je alleen nog maar je sterrenbeeld, of het sterrenbeeld van degene die je een cadeau wil geven op te zoeken en tadaaa, je cadeautip staat klaar!

♏Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Waarschijnlijk ben je (als je een schorpioen bent), of is jouw schorpioen (als je een cadeau zoekt), al druk bezig met een plannen van een tripjes. Een schorpioen houdt namelijk van reizen en dit zorgt voor een overload aan cadeau ideeën.  Wat dacht je van een reistrolley of een reistas? Te duur? Een paspoorthoesje of reiskussen is ook heel erg leuk!

♐Boogschutter (22 november tot 21 december)

Boogschutters zitten vol energie, zijn nieuwsgierig en waarderen de wonderen van de wereld. Hoe leuk is het als ze deze kunnen vastleggen? Een polaroid camera of een telefoonlens zijn de perfectie cadeau opties.

♑Steenbok (22 december tot 19 januari)

Als je een steenbok bent, of opzoek bent naar een cadeau voor een steenboek, hoeven we je vast niet te vertellen dat je een steenbok blij maakt met kleding. Met een paar vrolijks sokken (helemaal als ze een kerstthema hebben), worden door een steenbok meer dan gewaardeerd.

♒Waterman (20 januari tot 18 februari)

Een cadeau voor een waterman verzinnen is een piece of cake. Als het maar glimt, dan zit je goed! Voorbeelden nodig? Een glitter jurkje, sequin kussen, shiny tasje..

♓Vissen (19 februari tot 20 maart)

Helaas zijn dvd’s een beetje gedateerd. Anders was een leuke rom-com zeker een goede optie! Maar een goede vervanger is een romantisch boek!

♈Ram (21 maart tot 19 april)

Het sterrenbeeld Ram is van nature erg koppig. Zo koppig dat het waarschijnlijk niet wil toegeven dat het hoogtijd is om een dikke winterjas te dragen. Een nieuwe jas is dus het perfecte cadeau! Misschien wel een beetje duur so team up!

♉Stier (20 april tot 21 mei)

De feestdagen zijn gevoelsmatig niet de chillste periode voor een stier. De sterren staan namelijk in het teken van de schorpioen en de steenbok. Stieren kunnen hierdoor wel wat extra aandacht gebruiken. Me-time producten zoals een gezichtsmaskertje zijn hierdoor meer dan welkom!

♊Tweelingen (22 mei tot 20 juni)

Tweelingen zijn uniek. Ze houden van aparte dingen en als ze een creatief cadeau ontvangen zijn ze de gelukkigste op aarde! Een customize kledingstuk is daarom het perfecte cadeau.

♋Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Kreeften houden ervan om hun thuis warm en comfy in te richten. Plantjes, kaarsenhouders en andere gezellige hebbedingetjes voor in huis zijn daarom altijd een goed cadeau idee!

♌Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Iedere leeuw houdt van make-up en heeft hier nooit genoeg van. Een mooi oogschaduw palette is meer dan welkom!

♍Maagd (23 augustus tot 22 september)

Maagden zijn praktisch ingesteld en houden hierdoor enorm van sneakers. Vraag, of ga opzoek naar een paar fashionable schoenen en je zit helemaal goed.

♎Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Een weegschaal kan niet tegen onrecht. Het zijn activisten met een brede interesse en ze zijn erg leergierig. Nog geen idee? Wat dacht je van een boek gebaseerd op een waar gebeurd verhaal?

 

 

 

Lees ook: 15 REDENEN OM NATIONAL SINGLES DAY TE VIEREN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen