Horoscoop CG!

Horoscoop – Week 46, 2019

De dagen worden steeds donkerder en kouder, en dat kan nog wel eens effect hebben op je humeur. Maar wie weet zal deze week je een oppepper geven! Een nieuwe week is aangebroken, dus dat betekent een nieuwe horoscoop! Bovendien is het vandaag 11/11, wat misschien wel de meest magische dag van het jaar is…

 

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Jij voelt je helemaal op je gemak; herfst en winter zijn namelijk jouw favo seizoenen. Geef je kamer daarom een dikke make-over met allemaal lampjes, kaarsen, dekentjes en kussens. Super cozy! Duik als je klaar bent lekker in je bed met een warme choco en een serie. Of ren even langs de Starbucks voor de gloednieuwe Toasted Marshmallow Hot Chocolate *drooling*.

 

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Jij vindt de kou maar niks. Je woont liever in een warm land dan in dit koude, natte kikkerlandje. Het kan nog wel eens voor een dipje zorgen, dus daarom is het belangrijk om actief bezig te blijven! Plan leuke dingen met je vriendinnen en ga lekker naar buiten in plaats van de hele dag binnen te zitten. Te koud buiten? Pak je dan in met deze super warme en dikke sjaals.

 

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Het duurt misschien nog even, maar jij kan je verjaardag al ruiken. Weet jij al wat je wil gaan vragen? Tip: het is binnenkort Black Friday, waar je met hoge kortingen items kunt scoren. Kun je eindelijk die ene dure jas vragen voor je verjaardag! Maar denk ook eens aan een ander. Misschien kun je je BFF verrassen met dat topje dat ze al heel lang wilde hebben.

 

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week moet je jezelf tegenhouden om niet te veel geld uit te geven. Er komen namelijk al genoeg dure weken aan tijdens de feestdagen! Check hier tips over hoe je het beste geld kunt besparen. Ga bijvoorbeeld in plaats van uiteten met je bae, lekker thuis koken! Check hier nog meer goedkope dates.

 

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Dit wordt een geweldige week voor jou. Je zit lekker in je vel en girl, you lookin’ hella good! Houd deze confidence vast en denk aan dit moment als je je ooit weer eens wat minder voelt. Because you rock!

 

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Deze week zit jij echt in een winterdipje. Probeer er zo snel mogelijk weer uit te komen voordat je er nog verder in wegzakt. Bel je besties op en ga lekker gezellig de stad in. Regent het? Bezoek dan een overdekt winkelcentrum!

 

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Oei, jij en je bae staan op glad ijs. Er is veel spanning in de relatie en dan niet op een goede manier. Probeer en voorzichtig over te praten of geef elkaar eens iets meer ruimte om wat stoom af te blazen. Zo lang je open en eerlijk bent, komt alles goed.

 

♊TWEELING (22 MEI TOT 20 JUNI)

Klaar met al je huiswerk? Ga lekker bewegen! Maak een mooie herfstwandeling buiten of ga weer eens een keertje naar de sportschool, in plaats van de hele dag te Netflixen. Heb je nou geen zin om alleen te sporten, neem dan je BFF mee! Het is bovendien bewezen dat je dan ook beter sport.

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Doe deze week eens gek en stap uit die comfort zone: draag die opvallende outfit, verf je haar in die ene gekke kleur die je stiekem altijd al wilde of plan een date met die ene crush. Je leeft maar één keer en je gaat spijt krijgen als je het niet doet.

 

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Het wordt een productieve week voor jou. Moet er een presentatie gehouden worden? No problem, jij fixt die PowerPoint wel even! Huiswerk? Ook geen probleem, voor je het weet heb je het al af. Een mondeling? Jij hebt ‘m al tot in perfectie geoefend voor de spiegel. Hou dit vol, want zo ga jij met sterrencijfers het nieuwe jaar in!

 

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Jouw quote van de week: ‘Be a badass with a good ass.’ Je bent deze week in een eigenwijze en ondeugende bui en dat kan zorgen voor leuke avonturen. Let er wel op dat je jezelf hiermee niet in de problemen helpt natuurlijk ;-).

 

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Je voelt je deze week nogal gestrest. Je bent erg druk en neem te weinig tijd voor jezelf. Probeer daarom even wat mindfulness te doen of doe deze ademhalingsoefeningen als je de stress voelt opkomen.

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen