Horoscoop

Horoscoop – week 46, 2020

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomenten of valt het allemaal wat tegen? Lees snel verder en kom erachter wat jou deze week te wachten staat…

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Het is jouw week Schorpioen! Je bent super fan van de herfst en je geniet er optimaal van. Good things are coming your way!

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Er komen deze week een aantal nieuwe dingen op jouw pad, en je krijgt hier veel energie van. Probeer alle kansen met beide handen aan te grijpen, maar don’t forget to think!

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Eigenlijk ben jij al helemaal klaar voor de feestdagen. Helaas moet je nog eventjes wachten, maar gelukkig zijn er genoeg kerstfilms die je in de mood kunnen brengen. Check hier de leukste!

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Je voelt je de laatste tijd een beetje ongemotiveerd. Probeer ondanks dit gevoel toch bij de les te blijven. We know hoe moeilijk het kan zijn, maar you can do it Waterman! Later ben je jezelf dankbaar.

Deze hobby matcht het beste bij jouw sterrenbeeld

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Vergeet deze week niet van de kleine dingetjes te genieten, ondanks de rare tijd waarin we leven. Het is goed om af en toe eventjes stil te staan bij alles en iedereen die je hebt.

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Work hard, play hard! Dat is jouw motto Ram. Je hebt jezelf de laatste tijd bijna geen rust gegeven en constant doorgewerkt. Dit is een teken dat je die rust wel even moet pakken. Wedden dat je je dan energieker dan ooit zult voelen?!

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Je voelde je de afgelopen tijd een beetje lui, en dat is helemaal niet erg. Toch is het ooit tijd om uit bed te komen en je leven een beetje op orde te krijgen. Begin je week met een opgeruimde kamer en een andere mindset!

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Feeling stressed? Tijd om daar wat aan te veranderen! Neem een bad en kijk een nieuwe film of serie. Check hier de films en series die deze maand aan Netflix worden toegevoegd!

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Jij bent more confident than ever! Alles loopt op rolletjes en dit geeft je ontzettend veel positieve energie. Keep it going Kreeft!

Welk sterrenbeeld is jouw perfecte match?

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Deze week kom je voor een moeilijke keuze te staan. Denk hier goed over na, en luister vooral naar je gevoel. Alleen jij kan de beste beslissing maken.

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Jij bent a little bored. Probeer daarom een nieuwe hobby te zoeken! Lees een boek, ga tekenen, schilderen of pak een oude hobby opnieuw op. Oh, en je kunt deze random weetjes checken om de tijd te doden (en je steekt er iets van op ;)).

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Jij vindt dit najaar maar niks, en kunt eigenlijk niet wachten tot het zonnetje weer tevoorschijn komt. Toch heeft het najaar ook een hele hoop leuke dingen te bieden en daar zal je dit jaar achterkomen. Wat meer in de herfst vibes komen? Check dan deze fall geurkaarsen!

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen