Horoscoop CG!

Horoscoop – Week 47, 2018

De beste adviezen komen natuurlijk van onze sterren! Die in de lucht bedoelen we dan he…

♏Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Jij haalt deze week het uiterste uit jezelf en daarmee verbaas je iedereen in jouw omgeving. Keep it up zodat je tijdens de feestdagen optimaal zonder zorgen kunt genieten, want jij hebt alles wat je wil en moet doen dan allang af.

♐Boogschutter (22 november tot 21 december)

Eerlijk is eerlijk, het gaat je niet gemakkelijk af, maar jij ziet zelf toch ook wel dat je al flink vooruit bent gegaan? Dus geef niet op boogschutter! Als je achteraf terug kijkt op deze periode denk je ‘dat viel eigenlijk best wel mee.’

♑Steenbok (22 december tot 19 januari)

Er is iets dat jij heel graag wil doen, maar als je blijft afwachten komt het er natuurlijk nooit van. Kom in actie en ga ervoor!

♒Waterman (20 januari tot 18 februari)

Je hebt wel een vaag idee van hoe jij je toekomst voor je ziet, maar het blijft dan ook bij een vaag idee. Probeer deze week eens te fantaseren wat je nou echt wil. Maak dan een plan van aanpak. Hoe ga je dit realiseren? En ga ervoor!

♓Vissen (19 februari tot 20 maart)

Je bent momenteel heel achterdochtig en je vindt het moeilijk om andere te vertrouwen. Met name je lief. Dit gevoel komt voornamelijk door jouw onzekerheid. Praat hierover, want je omgeving zal dit begrijpen en je ondersteunen.

♈Ram (21 maart tot 19 april)

Je hebt ineens superveel zin om te sporten en dat werpt zijn vruchten af. Je zit vol energie, je gezicht straalt en je body looks hot! You go girl!

♉Stier (20 april tot 21 mei)

Hoogtijd om je even op je kop te geven stier. Jij ziet namelijk een toekomst voor je die heel goed bij je past en dat is top! MAAR… Verwacht niet dat alles komt aanwaaien en andere het wel voor je regelen. Je zult er zelf toch ook echt hard voor moeten werken!

♊Tweelingen (22 mei tot 20 juni)

Niemand staat jou deze week in de weg. This is your week girl! Slay it.

♋Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Deze week staan de sterren in jouw voordeel. Als je iets van plan bent, doe het dan nu!

♌Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Deze week kom je iemand tegen waarvan je denkt ‘where have you been all my life?’ Jullie gedachtes sluiten perfect op elkaar aan en vanaf nu zijn jullie onafscheidelijk.

♍Maagd (23 augustus tot 22 september)

Mmm, je bent een beetje koppig maagd, maar dat weet je zelf ook wel. Het klopt dat je vaak gelijk hebt, maar dat wil niet zeggen dat de ander ongelijk heeft. Iedereen heeft namelijk zijn eigen kijk en waarheid. Probeer deze week een keer in te geven en in plaats van je gelijk te halen. Dat zal gewaardeerd worden!

♎Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Wij hebben één woord voor jou deze week en dat is ‘geduld’. Hou dit woord deze week als een mantra in je gedachten.

 

LEES OOK:

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen