horoscoop

Horoscoop – Week 47, 2019

Nieuwe week, nieuwe horoscoop! De planeten en sterren have shifted en ze hebben weer heel wat nieuwe dingen voor jou in petto. Benieuwd wat? Lees dan snel jouw horoscoop!

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

De planeet Mercurius staat in jouw sterrenbeeld en dat zorgt voor een beetje chaos in je leven. De planeet is namelijk in ‘retrograde’, wat betekent dat hij achteruit lijkt te draaien en dit kan negatieve gevolgen voor jouw sterrenbeeld hebben. Je bent vergeetachtiger en ook iets meer clumsy dan dat je normaal bent. Ga even lekker relaxen met een spelletjesavond of zet je plannen op een rijtje zodat je niets vergeet!

 

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

You are feeling yourself deze week! Ondanks de kou en de bewolking (die jij normaal niet echt ziet zitten) voel jij je alsof je net terug bent van een zonvakantie. Het kan ook komen omdat je gewoon zó excited bent voor je verjaardag. Je voelt je vrolijk, zelfverzekerd en kan stiekem niet stoppen met in de spiegel kijken. En daar is helemaal niks mis mee!

 

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Deze week ben jij on top of wat je allemaal moet doen en ga je ook gestructureerd te werk. Je vindt het helemaal niet eng om je boundaries aan te geven, dus wanneer dit nodig is, ben jij totaal niet bang of op je mondje gevallen. Probeer alleen niet té sassy te zijn, en keep it positive 😉!

 

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Waar je normaal altijd sociaal bent, trek jij je deze week een stukje terug. Misschien heb je te veel op je bordje en moet je even en stapje terugnemen van alles waar je mee bezig bent om het overzicht terug te krijgen. Wat ook goed kan werken, is een social media break. Sluit die Instagram app en ga lekker met een grote kop hot cocoa een boek lezen.

 

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Ook ‘the ruler’ (Neptunus) van jouw zodiac sign bevindt zich in jouw sterrenbeeld. Het lijkt wel alsof alles mee zit voor jou deze week! Je hebt lucky moments en voelt je geïnspireerd. Probeer je inspiratie te uiten tijdens het doen van creatieve dingen: ga schilderen, tekenen, dansen, schrijven, breien… noem maar op. Get creative!

 

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Deze week voel jij je gemotiveerd om je struggles aan te pakken. Je voelt je misschien onzeker of het gaat niet helemaal lekker op school, maar jij gaat niet bij de pakken neerzitten. Gun jezelf wel even wat chilltime tussendoor, want al je energie opmaken aan één ding zorgt ervoor dat je nergens anders meer puf voor hebt.

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Pak een notebook en pen erbij, want deze week bruis jij van de goeie ideeën! Het opschrijven van deze ideeën kan je helpen met het zoeken naar een oplossing voor iets waar je al een tijdje mee zit. Daarnaast helpt het ook om je gedachten te bespreken met je besties, je moeder of je oma. Anders kan het zijn dat je brein over de kook raakt, en dan willen we natuurlijk niet hebben.

 

♊TWEELING (22 MEI TOT 20 JUNI)

Jij voelt je een beetje onrustig en dat uit zich in je friendships of de relatie met je bae. Deze week spreek jij vloeiend sarcasme en spuw je woorden als vuur. Achteraf realiseer je je dat dat niet helemaal de bedoeling was, dus misschien is een apology dan op z’n plek. Gelukkig is deze mood rond het weekend voorbij en kun je weer even lekker relaxen. You deserve it!

 

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Wow, jouw mobiel stopt maar niet met afgaan! Jouw vriendinnen lijken geen genoeg van je te kunnen krijgen en ook je crush (of bae) laat steeds meer interesse in je zien en behandelt je extra lief. Waar je normaal niet zo’n sociaal dier bent, heb je de komende dagen lekker veel afspraken en zie je je BFF ook nog eens extra vaak. What a fun week!

 

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Jouw sterrenbeeld staat in het teken van de maan, en de maan wordt geassocieerd met gevoelens en emoties. Jij bent deze week dan ook extra in touch met je emotions en bent ook een ster in het communiceren ervan. Je merkt dat mensen het fijn vinden om te weten waar ze staan bij jou en dat zorgt voor wholesome friendships.

 

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Van jezelf ben je al erg georganiseerd en een rustig persoon, maar deze week ben je ready to shake things up. Jij bouwt een feestje wherever you go en laat deze week de chaoot in je naar boven komen. Dat is soms helemaal oké! Zorg er alleen voor dat je het niet té bont maakt, want dan moet je weer dealen met de mess die je achterlaat 😆.

 

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Money, money, money… Deze week heb je iets meer geld te besteden en je pinpas kriebelt! Er staan veel dingen op je wishlist, maar misschien is het verstandig om de volwassen keuze te maken en wat geld te sparen for a rainy day. Verder is het wel helemaal oké om de nieuwe CG! die morgen in de winkel ligt te kopen, hoor 😇.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen