Horoscoop – Week 49, 2018

It’s the season to be jolly lalalalala lalalala… Maar sommigen hebben helaas wat drama lalalala lalala…

♐Boogschutter (22 november tot 21 december)

In theorie is 1+1, 2. Maar, hoe duidelijk het ook voor jou is, toch kun je er deze week naast zitten. Kijk uit dat je iemand niet vals beschuldigd. Dit heeft negatieve invloed op jullie relatie. Hoe onwaarschijnlijk het ook voor je is, het lijkt erop dat de persoon in kwestie toch echt de waarheid spreekt.

 

♑Steenbok (22 december tot 19 januari)

Weet je nog dat we vertelden dat er iets is dat jij heel graag wil doen, maar je blijft afwachten en het er dan niet van komt? Nou, wij hoeven jou niet te vertellen dat het er nog steeds niet van is gekomen. Dat weet je zelf ook wel. Dit komt door je winterdip, maar laat dit geen excuus zijn. Je hebt een super goed idee! Kom in actie.

 

♒Waterman (20 januari tot 18 februari)

Je leert deze week mensen kennen die totaal anders leven dan jij en dat zet je aan het denken. Er is niets mis met jouw leven hoor, maar je zou het best anders willen proberen. En why not? Probeer het gewoon.

 

♓Vissen (19 februari tot 20 maart)

De sterren staan helemaal in jouw voordeel en dat zorgt ervoor dat je leven in balans is. Die intimiderende peeps?  Die zijn ineens niet zo intimiderend meer. Maak gebruik van deze vibe. You got this girl!

 

♈Ram (21 maart tot 19 april)

Deze week doe jij iets speciaals voor iemand, maar de reactie die je ervoor terug krijgt is niet helemaal wat je had verwacht. Dit komt omdat de persoon in kwestie niet helemaal weet hoe hij of zij moet reageren. Vat het dus niet persoonlijk op want je actie wordt echt wel gewaardeerd!

 

♉Stier (20 april tot 21 mei)

We hebben het niet over jouw week, maar jouw maand! Dit is jouw tijd. Je bent vrolijk en zit vol positieve energie. Je voelt je verliefd en je geluk kan niet op. Geniet ervan meid!

 

♊Tweelingen (22 mei tot 20 juni)

Deze week is er een bespreking waar jij niet bij betrokken wordt, maar jouw mening telt ook! Laat van je horen, want achteraf zijn ze superblij met jouw inbreng.

 

♋Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Je werkt super hard en dat werpt eindelijk zijn vruchten af! Niemand had dit verwacht, inclusief jijzelf niet. Wees trots op jezelf! You did it! Deze waardering krijg je deze week ook van anderen.

 

♌Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Je situatie veranderd en dat geeft je zelfvertrouwen. Grappig genoeg zorgt dat er juist voor dat je je kwetsbaarder durft op te stellen en dat opent allemaal nieuwe deuren voor je!

 

♍Maagd (23 augustus tot 22 september)

Draait alles om jou? Of ben je wel echt oprecht ook geïnteresseerd in je omgeving? Want zo komt dat niet over. Als het wel zo is, probeer dit dan ook te uiten! Dat zal heel erg gewaardeerd worden.

 

♎Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Jij hebt het deze week erg druk, maar dat vind je helemaal niet erg. Het geeft je het gevoel dat je belangrijk bent en dat vinden andere ook! Vooral door je nieuwe project die je supergoed oppakt!

 

♏Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Uhm schorpioen… Jij bent een beetje een kletskous. Niet met verkeerde bedoelingen, dat weten we! Maar toch is het niet zo fijn dat je met andere praat over dingen die jou in vertrouwen zijn vertelt. Let hierop anders gaat je vriendschap kapot.

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen