Horoscoop CG!

Horoscoop – week 49, 2019

Het is inmiddels alweer december en de feestdagen are getting closer en closer. Ben jij benieuwd hoe jouw eerste week van deze feestmaand eruit zal zien? Check dan hier je horoscoop!

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Deze week ben jij heel erg in touch met jezelf en je gedachten, maar op een super positieve manier! Je positiviteit werkt zó aanstekelijk, dat zelfs die ene vriendin die normaal een beetje een zeurpiet is, happy lijkt. Verder is het is goed om wat vaker op alles ‘waarom’ te vragen en om nieuwsgierig te blijven.

 

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Omdat de planeet Jupiter zich bevindt in jouw sterrenbeeld, voel je je extra ambitieus en heb je een goede workflow – of het nou om school of je (bij)baan gaat, maakt niet uit. You shine en iedereen om je heen lijkt dat te merken! Mocht je je éxtra lucky voelen, vergeet dan niet mee te doen aan deze winactie om een smartphone te winnen (of deze voor een luchtje) ;-).

 

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Aan het begin van de week heb jij nergens zin in (we get it, het is maandag *sigh*). Je bent dromerig en kan je niet goed focussen op wat je aan het doen bent. Aan het eind van de week zul je je gelukkig beter voelen en voel je je juist weer heel enthousiast! Je hebt weer energie, dus ga vooral wat leuks doen met je vriendinnen, bezoek je oma of ga extra lang wandelen met je hond.

 

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Boooo… Het is misschien geen Halloween meer, maar jij bent in een spooky mood! Neptunus bevindt zich in jouw sterrenbeeld en dat is de planeet van magie, ghost stories en spiritualiteit. Je merkt misschien wat meer ‘vreemde’ dingen op en ook voel je dat er iets slighty-off is, maar wát, dat weet je niet. Misschien is het maar goed om uit de buurt te blijven van zwarte katten.

 

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Whew! Ondanks de kou voel jij je hot hot hot en wij weten wel hoe dat komt: je crush (of lover, of course). Je vond hem/haar al leuk, maar deze week wordt dat gevoel versterkt en heb jij zin om je crush eens flink in te pakken. Je draagt je lievelingsoutfit, doet je fave parfum op (mocht je die nog niet hebben: check deze Hollister winactie!) en gaat ervoor. There’s love in the air!

 

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Normaal houd jij het liefst alles hetzelfde, maar deze week ben jij ready voor wat verandering in je leven. Misschien krijgen de meubels in je kamer een ander plekje of heb je spontaan zin om je muur een andere kleur te verven. Ook probeer je deze week iets nieuws waarvan je altijd dacht het niet leuk of lekker te vinden, maar you’ll be surprised!

 

♊TWEELING (22 MEI TOT 20 JUNI)

We weten allemaal dat jij een harde werker bent, maar de afgelopen dagen heb je misschien iets té hard gewerkt. Het is oké om soms om hulp te vragen of een break te nemen! Dit geldt ook voor moeilijke keuzes die je moet maken of als je advies van iemand nodig hebt. Te veel hooi op je vork nemen is nooit goed, dus doe het even rustig aan!

 

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Normaal houd jij er niet zo van om je mond open te trekken in situaties die jou niet bevallen, maar you take no bullsh*t deze week. Zit je in een projectgroepje met iemand die zijn werk niet af heeft? Zeg er dan wat van. Valt iemand jouw BFF lastig? Daan maak jij hem/haar duidelijk dat dit niet oké is. Blijf zo doorgaan, power chick!

 

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Na Black Friday en Cyber Monday heeft jouw portemonnee even een break nodig. Misschien is het handig om voor de feestdagen te investeren in een spaarpot? Dump al je losgeld erin, ga misschien een paar uurtjes extra werken en geef deze maand minder geld uit aan kleding en eten. Stel prioriteiten!

 

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Vorige week was niet zo’n goede week voor jou, maar het is een nieuwe dag en jij bent ready voor deze week. Je spreekt veel af met vriendinnen en doet dingen die jij leuk vindt om te doen. Ga bijvoorbeeld naar de nieuwe Starbucks in Rotterdam om te werken of spreek af om vrijdagavond een drankje te doen met iemand!

 

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Je bent als Weegschaal al niet heel goed in keuzes maken, maar deze week moet je er toch aan geloven: je moet een keuze maken over iets belangrijks. Je kunt je friends om advies vragen, maar zorg ervoor dat hun advies jouw eigen mening en gevoel niet in de weg gaat zitten! Schrijf voor jezelf op wat de voordelen en nadelen van elke keuze zijn, en choose wisely.

 

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Je zit deze week niet heel goed in je vel, maar je weet zelf niet echt waardoor het komt. Neem wat tijd voor jezelf en steek wat gezellig kaarsjes aan (bijvoorbeeld deze kaarsen!), doe je lievelingsdrankje in een fancy glas, pak er een magazine bij (a.k.a. de CosmoGIRL!) en neem een lekker bad. Na wat self care momentjes zul je je beslist beter voelen.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen