Horoscoop CG!

Horoscoop – Week 5, 2019

En het is weer maandag… Benieuwd wat deze week jou allemaal gaat brengen? Check je horoscoop!

♒Waterman (20 januari tot 18 februari)

Deze week kan je nog wel eens in een verhitte discussie komen met je BFF. Maar wees niet bang toe te geven als je fout zit, jullie vriendschap zal hierdoor juist nog meer groeien! Stel haar ook eens deze 30 vragen, hoe goed kennen jullie elkaar nou eigenlijk echt?

 

♓Vissen (19 februari tot 20 maart)

Jij gaat deze week erg productief zijn! Dus lift your ass van de bank af en ga aan de slag. Wees niet bang dat je dat project niet af krijgt of niet genoeg kunt leren voor die toets. Het gaat je lukken!

 

♈Ram (21 maart tot 19 april)

Voor Rammen is het deze week de perfecte tijd om eens een nieuwe wardrobe aan te schaffen. Dus shop erop los en je zult zeker een paar hele mooie items scoren. Grote kans dat ze ook nog eens enorm zijn afgeprijsd in de sale! Lucky you. Te druk om erop uit te gaan? Struin dan deze super goedkope webshops af.

 

♉Stier (20 april tot 21 mei)

Met jouw enthousiasme zal je deze week anderen kunnen inspireren en motiveren. Wees daarom ook niet bang om de leiding te nemen in bijvoorbeeld je projectgroepje. Jouw energie zal wonderen doen voor anderen!

 

♊Tweelingen (22 mei tot 20 juni)

Neem deze week eens de tijd om te ontspannen door wat me-time in te plannen. De stress kan je soms iets teveel worden, dus neem een moment om even te relaxen. Ga bijvoorbeeld die ene serie bingewatchen of verwen jezelf met een gezichtsmasker en een manicure.

 

♋Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Deze week heb je een grote kans om verrast te worden. Wees niet bang, het is op een positieve manier! Houd je niet zo van verrassingen? Laat het gewoon over je heen komen, it’ll be fun! 

 

♌Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Deze week staat voor jou in het teken van de liefde! Word je extra close met je bae of ontmoet je misschien wel een nieuwe vlam? Of je nou in een relatie bent, of happy single, de liefde staat voor jou in de sterren geschreven.

 

♍Maagd (23 augustus tot 22 september)

Deze week hoef je nergens onzeker over te zijn. Be confident! Doe dingen die jou het meest zelfverzekerd maken, en dit zal je dan ook uitstralen naar anderen. Trust us, het kan je alleen maar goede dingen brengen.

 

♎Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Je zal deze week een geheim van iemand komen te weten, die erop vertrouwt dat jij het niet zult doorvertellen. Wees dan ook geen gossip queen en houdt het lekker voor jezelf!

 

♏Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Nadat je vorige week nogal wat pech had, gaat het deze week een stuk beter! Dingen die je uitprobeert zullen je goed afgaan en je gaat hiermee dan ook een goede indruk maken op die ene crush. Good luck!

 

♐Boogschutter (22 november tot 21 december)

Deze week is het tijd om eindelijk eens je goede voornemens tot uiting te brengen en je naar de sportschool te begeven. You can do it! Houd er wel rekening mee dat je deze week last kan krijgen van wat spierpijn, maar hé no pain, no gain.

 

♑Steenbok (22 december tot 19 januari)

Deze week is een goede tijd om eens nieuwe dingen uit te proberen. Stap uit die comfort zone en ga op ontdekking! Misschien zul je onverwachts iets vinden wat je super leuk vind.

 

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen