Horoscoop

Horoscoop – week 50, 2019

Sinterklaas is weer achter de rug, dus kom maar op met die kerstdagen! Deze week is het vrijdag de dertiende. Wil je weten wat dit voor je horoscoop betekent? Je leest het hier.

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

De zon verlicht jouw sterrenbeeld en dit voel jij! Net zoals vorige week voel jij je goed en kun je niet wachten tot het je verjaardag is (of als hij al is geweest: happy belated birthday)! Let wel een beetje op je geld: kerst komt in een rap tempo dus het is altijd handig om wat extra geld achter de hand te hebben. Zorg dat je het gat in je hand onder controle houdt ;-).

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Miniplaneet Pluto bevindt zich in jouw sterrenbeeld en dit is de mysterieuze planeet van geheimen en loslaten. Dat is precies wat je deze week moet gaan doen (net als Elsa van Frozen): let it go. Laat alle problemen die niet direct met jou te maken hebben gaan en maak je er geen zorgen meer over. Is je vriendin iets kwijt? It’s on her. Heeft je tante een gossip? Who cares. Jij bent helemaal zen.

Wil jij weten welk Frozen personage jij bent? Klik dan hier!

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Het weer wordt steeds kouder en de dagen steeds korter. Jij vindt het lastig om hiermee te dealen en je voelt je minder energiek. Toch ben jij een echt winterkind, dus kop op! Zelfmedelijden zal je niet helpen, dus probeer jezelf op te vrolijken. Ga naar buiten wanneer het zonnetje even schijnt en doe dingen die je leuk vindt, zoals kerstcadeaus shoppen.

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

De creatieve energie flows in jou en je weet even niet waar je het laten moet. Dit is een goed moment om alvast de cadeautjes voor kerst in te pakken! Ook kerstkaarten schrijven zal jou goed afgaan. Verder is het misschien leuk om je kamer kerst-proof te maken en kun je wat make-up looks uitproberen voor het kerstdiner. Channel je creatieve powers!

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Oeh, jij voelt je deze maand meer rebels dan dat je normaal bent. Je trekt je stoute schoenen aan (zoals deze laarsjes) en uit je rebelliousness door donkere, grungy make-up en kleding te dragen. You take no sh*t deze week en iedereen die iets doet wat jou niet aanstaat, vertel jij waar het op staat. Let wel op dat je niet té gemeen doet, want daar maak je geen vrienden mee.

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Girl, you’re in your feels. Je voelt alles heel intens en elke opmerking die iemand over jou maakt, vat je persoonlijk op. Dit hoeft niet! Probeer je los te maken van alles wat iedereen over je zegt – het enige wat telt, is jouw eigen mening over jezelf en hoe jij je voelt. Communiceer je gevoelens zodat mensen weten waar ze aan toe zijn.

♊TWEELING (22 MEI TOT 20 JUNI)

Jij plukt elke dag! Deze week heb jij geen zin in negativiteit en weet je alles wat wél negatief is om te zetten naar iets leuks. Je voelt je deze week extra behulpzaam en krijgt goede reacties op hoe je te werk gaat. Nice, Tweeling! Je bent al helemaal in de kerstmood, maar helaas moet je nog wel 16 dagen wachten tot het feest begint. Countdown!

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Iemand in je omgeving waarmee je close bent (je lover of bff) lijkt een beetje afstand van je te houden. Toch hoef je niet gelijk in de paniekmodus te raken en te denken dat het aan jou ligt! Geef hem of haar wat ruimte en wacht af tot ze er zelf wat over zeggen. Je bent goed in jezelf rustig houden, dus doe dat deze keer ook <3.

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Het lijkt wel alsof vrijdag de dertiende jouw hele week beïnvloed. Je hebt een lager cijfer dan verwacht, je raakt je pinpas kwijt of vergeet je sleutels mee te nemen van huis. Ugh! Superirritant natuurlijk, maar het beste wat je kunt doen is to go with the flow. Neem de tijd om dingen te doen en haast je niet; zo voorkom je dat er iets misgaat.

Heb jij altijd ongeluk op vrijdag de dertiende? Check dan dit lijstje met dingen die we geloven over deze ongeluksdag.

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Van nature houd jij als Maagd al van opruimen en organise jij je kamer elke week. Stiekem ben je wel een beetje een opruimfreak, dus! Het is een goede eigenschap, want je hebt er veel aan: jij zorgt dat het schoolproject in orde is, je vader zeurt nooit over de troep in je kamer en je huisdier zit nooit zonder eten of drinken. Zet deze week een lekker muziekje op en ga er tegenaan!

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Deze week voel jij je extra groen (net als Billie Eilish!). Je bent je er bewust van wat dat ene plastic rietje doet voor de aarde en weet ook dat je niet elke dag een flesje drinken moet kopen. Verder ben je niet bang om je mening over het milieu te geven en probeer je anderen ook zover te krijgen. You go, Weegschaal!

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Mars bevindt zich in jouw sterrenbeeld, en dat zorgt ervoor dat jij deze week extra geïnteresseerd bent in andermans drama. Je steekt stiekem een beetje je neus in andermans zaken en hier moet je mee oppassen. Zorg dat je geen roddels begint en geef ook niet je mening zonder dat daarom gevraagd wordt, Schorpioen.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen