Horoscoop

Horoscoop – Week 50, 2020

Hello Monday! Zit deze week vol geluksmomenten of valt het allemaal wat tegen? Lees snel verder en kom erachter wat jou deze week te wachten staat…

♐  BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Jij kijkt ontzettend uit naar de aankomende weken. December is jouw favo maand en daarom is het tijd om er optimaal van te genieten. Let deze week wel op met je bezorgdheid om anderen. Dit is soms nergens voor nodig.

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Dit is een week waarin je even op jezelf moet focussen. Neem daarom deze week de tijd om jezelf te verwennen, want dat verdien je.

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Het nieuwe jaar komt eraan en jij hebt jezelf beloofd dat 2021 jouw jaar wordt. Toch hebben we ook dit jaar gezien dat dingen niet altijd zo lopen als je denkt. Dit zal deze week ook gebeuren.

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Je hebt vorige week nogal stress ervaren en hebt hier nog steeds last van. Probeer om deze week alles voor jezelf op een rijtje te zetten. Je zult zien dat je dan iets meer kunt ‘ademhalen’.

Deze hobby matcht het beste bij jouw sterrenbeeld

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Je voelt je deze week wat minder lekker in je vel, maar vanaf donderdag zal het weer beter gaan. Ga voor jezelf na of er dingen zijn waar je met iemand over moet praten.

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

De stress van cadeautjes kopen is begonnen. Je zult deze week ervaren dat alles op het laatste moment doen niet altijd een goed idee is.

♊ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Deze week voel jij je ontzettend goed en dit straalt van je af. De complimenten zullen op je afkomen.

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Dit wordt een productieve week voor jou! Je taken voor school zullen je beter afgaan en je lange to do lijst heb je in no-time afgevinkt. Houd dit zo vol!

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Moe? Dat is een understatement. Als dit deze week nog aanhoudt is het misschien verstandig om even langs de huisarts te gaan.

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Deze week komt er een onverwachte bonus op je pad! Well done!

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Iemand in je omgeving zal binnenkort te maken krijgen met een break-up. Zorg dat jij als back-up paraat staat.

Welk Sterrenbeeld is jouw perfecte match?

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Geef deze week je loved-ones net een beetje meer aandacht. Ook voor hen was dit een bijzonder jaar. Het kan nooit kwaad extra te benadrukken hoeveel je van iemand houdt en wat ze voor je betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen