Horoscoop

Horoscoop – week 6, 2020

Een nieuwe week is weer aangebroken en dat betekent: de nieuwe horoscoop staat klaar! Pak een kopje thee of koffie, sit back en gun jezelf een paar minuten om jouw horoscoop van deze week te lezen ✨.

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week kan het zijn dat je je moe voelt en weinig energie hebt voor de dagelijkse dingetjes. Je kunt je hierdoor gefrustreerd voelen, omdat iedereen aan het rondrennen is en jij het liefst in je bed ligt. Remind yourself dat het oké is om je minder goed te voelen en dat je best wel even je rust mag pakken.

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Jij voelt de lente al aankomen, Vissen! Love is in the air en jij merkt het overal. Misschien dat jij deze week zelfs de liefde van je leven tegenkomt. Daarbij voel je niet alleen liefde voor anderen, maar ook voor jezelf. Hou dit vast, want er jij mag er zijn en self-love is iets goeds <3.

Zo ziet jouw 2020 eruit volgens je horoscoop!

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Waar je je vorige week zo confident voelde, is die bubbel nu gebarsten. Het kan zijn dat je deze week elk klein dingetje dat je niet leuk vindt aan jezelf ziet in de spiegel. Je zoomt in op je ‘flaws’ en vergeet dat er ook goede dingen aan jou zijn. You are the bomb, Ram! Wees trots op je lichaam – niemand is immers perfect.

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Als Stier ben jij vaak een beetje ingetogen en denk je graag logisch na, maar deze week kan dat anders zijn. Je voelt je creatief en bent niet bang om out of the box te denken, of het nou gaat om een schoolproject of je outfits! Je zult merken dat deze energie je op goede ideeën brengt en positieve kwaliteiten in je omhoog haalt.

♊TWEELING (22 MEI TOT 20 JUNI)

Jouw emoties kunnen deze week overpowering zijn. Dat wil niet per se zeggen dat je de hele week verdrietig zal zijn, maar dat elke emotie die je voelt versterkt kan worden. Ben je blij? Dan voel jij je éxtra blij. Ben je boos? Dan moet iedereen in je omgeving uitkijken. Probeer mensen alleen niet af te schrikken met je heftige emoties.

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Je hebt het gevoel dat je niet echt weet waar je in het leven naartoe wilt. Het kan zijn dat je hierdoor een beetje gestrest raakt, maar dat hoeft niet, Kreeft! Je bent nog jong, en je leven kan nog alle kanten op gaan. Try to go with the flow, en dan kom je vanzelf terecht waar je hoort te zijn.

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Deze week merk je dat er voor jou veel opties open staan op het gebied van je (bij)baan, school of andere dingen waar je mee bezig bent. Je bent on a roll, Leeuw! Je wilt graag meer leren en staat open voor nieuwe dingen; vandaar dat er zoveel deuren voor je open staan. Choose wisely.

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Nostalgie hits you deze week. Je mist klein zijn en denkt terug aan de zorgen die je toen niet had. Het kan goed zijn om even de babyboeken in te duiken en oude foto’s te bekijken to connect met je jongere zelf. Je zou weer contact kunnen leggen met je best friend van de basisschool, of afspreken met je oude vriendengroepje. Altijd gezellig!

Lachen: deze kattenmeme ben jij volgens je sterrenbeeld!

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Wees voorzichtig met wie je omgaat, Weegschaal, want niet iedereen heeft goede bedoelingen. Jij bent een echte social butterfly en kan met iedereen wel een praatje maken, maar let erop dat je mensen niet het idee geeft dat ze over je heen kunnen lopen. Het is goed om aardig te zijn, maar je moet ook jezelf beschermen.

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Het is net alsof het al Valentijnsdag is voor jou, Schorpioen! Je voelt heel veel liefde, of dat nou komt door die ene leuke jongen of omdat je je kat gewoon heel lief vindt. De mensen om je heen merken dat je straalt en  het steekt ze aan. Jij hebt een goede week in het vooruitzicht!

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Jij kan de lente ruiken en je kunt dan ook niet wachten tot het eindelijk zover is. De warme zon, bloeiende bloemen en zoemende bijtjes… yup, jij staat te springen! Bij de gedachte aan warmer weer wordt jij al vrolijk, en dit zorgt ervoor dat jij een positive force bent, voor jezelf en de mensen om je heen. You’re gonna have a good week!

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Als Steenbok ben jij vaak upbeat en actief, en deze week wordt dit extra versterkt. Jij hebt zin om je mouwen op te stropen en aan het werk te gaan! Jij hebt je huiswerk deze week dan ook snel af, en ook je vader en moeder zijn blij met je, want zelfs even stofzuigen vind jij geen probleem.

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen