Er is weer een nieuwe week aangebroken, dus dat betekent tijd voor een nieuwe horoscoop! Deze week staat in het teken van de liefde, want aankomende vrijdag is het namelijk Valentijnsdag! Benieuwd naar wat deze week jou gaat brengen in je liefdesleven en welke sterrenbeelden er bij jouw sterrenbeeld passen? Read on✨❤️.

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Jouw liefdesleven staat op een laag pitje. Of je nou single bent of niet, er is niet iets spannends gaande op dit moment. Spice things up door je lover mee te nemen op een spannende/leuke actieve date! Of vraag je secret crush op date, ‘cuz love is in the air deze week 😉.

Sterrenbeelden die bij jou passen: Ram, Tweelingen, Weegschaal of Boogschutter.

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Het liefste droom jij van een superromantische date bij kaarslicht met de perfecte boy of girl. Die droom wordt deze week misschien wel werkelijkheid! Wacht niet tot liefde naar jou toe komt, maar sta er zelf ook voor open om nieuwe mensen te leren kennen en wie weet loop jij de perfecte jongen of meisje tegen het lijf.

Sterrenbeelden die bij jou passen: Steenbok, Stier of Schorpioen.

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Je bent een pittig persoon en weet precies wat je wel en niet zoekt in een relatie. Jij hebt iemand nodig die niet snel op zijn tenen getrapt is en jouw vurige spirit aan kan. Mocht er liefde op jouw pad komen, zorg er dan voor dat deze persoon jouw spirit aankan en niet bang is om ook zijn woordje klaar te hebben staan. Deze week zit voor jou vol met passie en vurige liefde.

Sterrenbeelden die bij jou passen: Leeuw, Boogschutter, Ram.

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Voorkom te hoge verwachtingen voor Valentijnsdag, om zo teleurstelling te voorkomen. Dit wil niet zeggen dat jouw Valentijnsdag dit jaar sucks, maar niet elk jaar kan even romantisch, spannend of gezellig zijn als de andere jaren. Je gevoelens en emoties zijn deze week net een achtbaan, probeer wat te relaxen met wat muziek.

Sterrenbeelden die bij jou passen: Maagd, Steenbok, Stier.

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Single Tweelingen are living their best life. Je hebt nog niet iemand gevonden die je interessant genoeg vindt om samen mee te zijn, en dat is fine! Deze week zal daarom voor jou voornamelijk bestaan uit Disney+, shoppen en op Valentijnsdate gaan met je besties.

Sterrenbeelden die bij jou passen: Weegschaal, Waterman, Tweeling

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Je hebt een beetje twijfels over je liefdesleven: Voelt je huidige relatie nog wel goed of moet je je crush nou wel of niet een berichtje sturen? Op deze vragen zal je op je eigen manier een antwoord moeten zoeken. Nodig gewoon je besties uit voor een girlsnight en bespreek met hen je liefdesdilemma’s.

Sterrenbeelden die bij jou passen: Steenbok, Schorpioen of Vissen.

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Nou Leeuw, jouw week ziet er goed uit. Je zit vol energie, hebt zin om van alles te doen, met of zonder partner naast je zijde. Zet de liefde even op de tweede plek en doe deze week lekker je eigen ding. Gebruik je energie to get things done en focus op jezelf! Self love isn’t selfish, it’s healthy.

Sterrenbeelden die bij jou passen: Waterman, Ram en Boogschutter.

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Probeer deze week eens wat meer uit je comfort zone te stappen. Door nieuwe dingen te ontdekken over jezelf en nieuwe dingen te proberen, krijg je weer energie en inspiratie voor andere dingen. Mensen om je heen zullen zien dat je begint te shinen van blijdschap en positiviteit. And you know what, positief trekt positief aan. Wie weet komt jouw prins (of prinses) op het witte paard binnenkort wel op je pad…

Sterrenbeelden die bij jou passen: Stier, Kreeft, Steenbok of Leeuw.

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Lieve Weegschaal, wees deze week niet te selfish. Self-love is good, maar everything too much is bad. Laat je ook niet verblinden door het gedrag en uiterlijk van anderen, niet iedereen is wie je denkt dat hij of zij is. Ben je op zoek een partner, get to know them first! Want voor je het weet is die persoon toch iets minder leuk dan je denkt… Ben je single? Dan kan je je zeker heel goed vinden in deze memes.

Sterrenbeelden die bij jou passen: Tweelingen, Leeuw, Ram, Waterman.

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Deze week ziet er rooskleurig uit voor jou. Je zal deze week een stukje dichterbij je crush komen en misschien bloeit er wel iets op tussen jullie! Probeer overigens niet te snel jaloers te worden. Sommige dingen zijn niet altijd wat het lijkt, zo snappen wij soms niks van de manier waarop jongens appen.

Sterrenbeelden die bij jou passen: Vissen, Leeuw of Steenbok.

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Valentijnsdag is niet helemaal jouw ding. You don’t hate it, but you also don’t love it. Stuur daarom naar je bestie/crush of lover bijvoorbeeld een Anti-Valentijnsdagkaart, super funny! Jouw week ziet er steady uit, er zullen geen gekke gebeurtenissen op je pad komen.

Sterrenbeelden die bij jou passen: Ram, Tweelingen of Leeuw

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Veel single Steenbokken zijn op zoek naar een serieuze relatie. Je doet meer je best om een persoon echt te leren kennen en gaat goed na of die persoon wel echt bij je past. Een leuke manier om elkaar te leren kennen is om bijvoorbeeld ‘Would You Rather’ of ‘Never Have I Ever’ te spelen. Zo leer je waar de andere persoon zijn keuzes op baseert en hoe hij nadenkt over sommige situaties.

Check ook hier 21 vragen om aan je crush te stellen.

Sterrenbeelden die bij jou passen: Vissen, Kreeft, Maagd, Schorpioen of Stier.

 

LEES OOK: