Horoscoop

Horoscoop – week 7, 2021

Het is weer Monday girls en dat betekent een nieuwe week met nieuwe kansen. Ben jij benieuwd wat er de komende dagen voor jou op de planning staat? Check dan snel jouw weekhoroscoop.

♒️ Waterman (20 januari tot 18 februari)

Deze week staat in het teken van intuïtie. Luister goed naar je inner voice en neem deze mee in de keuzes die je de komende dagen zult maken. Only you can make the right decision.

♓️ Vissen (19 februari tot 20 maart)

Jij hebt een belangrijk persoon in je leven al een tijd niet meer gesproken. Deze week moet jij de tijd nemen om contact te zoeken met hem of haar. Wanneer je diegene spreekt, zal je namelijk een verassend nieuwtje te weten komen.

♈️ Ram (21 maart tot 19 april)

Deze week kun jij genieten van een goede karma. Dit heb je wel verdiend na al dat harde werken en het verrichten van al die goede daden de afgelopen tijd. 

♉️ Stier (20 april tot 21 mei)

Deze week is het echt tijd om dat ene probleem aan te pakken waar je al weken ,of misschien zelfs wel maanden, tegenop ziet. Ga deze week op zoek naar een oplossing. Hierna voel je je sowieso stukken beter!

♊️ Tweelingen (22 mei tot 20 juni)

Jij kan deze week goed nieuws verwachten. In welk aspect van je leven dit gaat zijn, is niet duidelijk. Misschien krijg je deze week wel de uitslag van dat moeilijk tentamen? Anyway, good things are coming your way!

♋️ Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Het is deze week echt tijd om actief bezig te zijn. Trek een warme jas aan en ga een wandeling buiten maken. Hier heb jij veel behoefte aan!

♌️ Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Deze week staat in het teken van commitment. Of dit te maken heeft met een gloednieuwe romance of toch een nieuwe baan; it’s up to you, maar jij zal de keuze moeten gaan maken. 

♍️ Maagd (23 augustus tot 22 september)

Jij hebt je de afgelopen tijd nogal sloom gevoeld, maar daar komt deze week verandering in. Ga werken aan een gezondere lifestyle door te letten op wat je eet en door meer te bewegen. Je zult je snel weer herboren voelen. Klik hier voor 5 tips om gezonder te leven!

♎️ Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Ben jij nog single? Dan is het deze week tijd dat je stopt met wachten op Mr. Of Mrs. Right. Neem zelf het initiatief en slide in de DM’s van die ene cutie.

♏️ Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Deze week zal heel erg schommelen voor jou. De ene dag zul je heel veel voor elkaar krijgen en de andere dag zal het weer wat tegenzitten. Anyway, wees niet te streng voor jezelf!

♐️ Boogschutter (22 november tot 21 december)

Je gaat een goede week tegemoet met veel positiviteit. Dit heb je volledig aan jezelf te danken, want jij kan alle negatieve vibes finally naast je neer leggen. Deze week kan jij de hele wereld aan, you go girl!

♑️ Steenbok (22 december tot 19 januari)

Deze week staat in het teken van kansen. Wees de komende dagen dus alert! You never know wat voor positieve dingen er op je pad zullen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen