Horoscoop

Horoscoop – week 8, 2020

Een nieuwe week is weer aangebroken en dat betekent: de nieuwe horoscoop staat klaar! Pak een kopje thee of koffie, sit back en gun jezelf een paar minuten om jouw horoscoop van deze week te lezen ✨.

 

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week voel jij je echt een girlboss. Na die winterdip, ben je nu helemaal klaar voor een nieuwe week. Ga erop uit met je BFF’s (hier vind je leuke ideeën) en laat ze zien hoe belangrijk hun vriendschap is voor jou.

 

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Jij bent gek op de liefde, maar being single is ook een keer fijn! Neem deze week even de tijd voor jezelf. Trakteer jezelf op die ene leuke broek en ga los op het nieuwe album van JB en de nieuwste James Bond-track van Billie Eilish!

 

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

De afgelopen tijd voel je je al niet zo top, en ook deze week zul je moeite moeten steken in je humeur. Laat anderen je week niet verpesten! Ga erop uit en doe dingen die je leuk vindt om te doen. Vraag desnoods ook of je bestie of bae je even op komt vrolijken.

 

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Jij kan niet wachten tot de lente eraan komt, Stier! Helaas zijn de weersvoorspellingen voor deze week niet al te best, maar gelukkig zijn er ook genoeg leuke indoor-activiteiten om te doen. Check hier bijvoorbeeld de things to do in februari & maart.

 

♊TWEELING (22 MEI TOT 20 JUNI)

Deze week kun je als single beter niet alleen zijn. Valentijnsdag is net geweest en je wilt liever niet on your own zijn. Trommel daarom je vrienden op voor een shopdag of plan bijvoorbeeld een stedentripje! Blijf niet in je eentje thuis zitten!

 

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Jij kan misschien wat discussies met je familie hebben deze week, en het is heel belangrijk om dit goed met elkaar uit te praten. Probeer niet uit woede dingen te zeggen die je niet meent. Alhoewel jullie soms op elkaars zenuwen kunnen werken, zullen jullie er hierna 10x sterker uitkomen <3.

 

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Deze maand mag misschien bijna voorbij zijn, maar het is nog wel your lucky month! Valentijnsdag is voorbij, maar jij voelt de liefde nog overal om je heen. Zet jouw vrienden en familie in het zonnetje door een leuke activiteit te doen of schrijf bijvoorbeeld een lief gedichtje voor ze (check hier inspiratie)!

 

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Je bent een hard working girl en dat wordt zeker erkend! Deze week all the work pays off. Je behaald mooie resultaten en iedereen ziet hoe goed jij je best hebt gedaan. Je verdient het om nu even te relaxen. CG! is proud of you, Maagd!

 

Zo ziet jouw 2020 eruit volgens je horoscoop!

 

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Jij bent erg open naar alles en iedereen, maar share niet te veel. Dit kan namelijk er nogal eens voor zorgen dat je je mond voorbij praat en dingen deelt die je liever geheim houdt. Je bent erg sociaal, maar laat niemand misbruik van je maken!

 

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Deze week voel je je een beetje gemixt en wil je graag gewoon even focussen op alle positiviteit die je binnen krijgt. Laat de personen die een negatieve invloed hebben op je leven links liggen en focus je op diegene die alleen het beste met je voorhebben.

 

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Jij bent dé traveler van alle sterrenbeelden, dus je mag best wat tripjes maken deze week. Ga bijvoorbeeld naar een stad waar je nog nooit geweest hebt of bezoek een nieuw restaurant! Hoe leuk is het om toffe nieuwe plekken te ontdekken?

 

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Familie is erg belangrijk voor je, dus vergeet ook zeker niet om deze week tegen ze te zeggen hoeveel ze voor je betekenen. Je kan best gestresst zijn deze week, maar probeer de situatie te relativeren en alle punten voor jezelf uit te schrijven. It helps!

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen