Horoscoop

Horoscoop – week 8, 2021

Het is weer Monday girls en dat betekent een nieuwe week met nieuwe kansen. Ben jij benieuwd wat er de komende dagen voor jou op de planning staat? Check dan snel jouw weekhoroscoop!

♓️ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Het kan deze week een beetje stressvol worden voor jou. Er zullen wat problemen zijn waar jij niks aan kan veranderen. Het is daarom verstandig om deze dingen los te laten en je te focussen op alleen de dingen waar je wél iets aan kunt doen. 

♈️ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

De afgelopen periode heb jij het moeilijk gehad. Deze week gaat daar verandering in komen, want jij zal het plezier weer terugvinden. Het ziet er zelfs naar uit dat jouw pad zal kruisen met een oude lover…

♉️ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Deze week staat in het teken van dromen. Jij bent de dagelijkse sleur even helemaal zat en dit leidt tot het najagen van jouw grootste fantasieën. Of dit nu toekomstdromen zijn of puur dagdromen is, dat weet alleen jij.

♊️ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI

Het is belangrijk dat jij deze week even goed in spiegel kijkt. Jij hebt namelijk grootse plannen voor komende periode, maar hierdoor kan je soms wat hard overkomen tegen de mensen om je heen. Zorg dat je conflicten of zelfs ruzies voorkomt en wees lief!

♋️ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Jij zal deze week iets beter moeten letten op je geld. Er komt namelijk een belangrijke, maar vooral leuke, uitgave aan. Dat nieuwe topje kun je deze week dus beter niet bestellen…


Lees ook: Chic on the cheap: geld besparen

♌️ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Deze week ben jij het zonnetje in huis. Iedereen om jou heen geniet van jouw aanwezigheid. Houd die positiviteit vast!

♍️ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Deze week staat in het teken van oplossingen. Jij hebt een vriend(in) al lang niet gesproken en dit begint toch wel aan je te knagen. Zoek contact! Dit zal je goed doen.

♎️ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Deze week moet jij afgaan op je intuïtie. Zorg dat je luistert naar jezelf, voordat je beslissingen neemt. Jij weet zelf wel of iets juist is. Trust yourself.

♏️ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Het is belangrijk dat jij deze week op past met wat je zegt. Je kunt soms best hard uit de hoek komen, terwijl je dit niet met opzet doet. Probeer positief de week in te gaan, dit zorg voor een fijn gevoel bij jezelf, maar ook voor de mensen om je heen.

♐️ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Deze week kun je goed nieuws verwachten. In welke aspect van je leven dit zal zijn, is nog niet bekend. Maybe is dat tentamen van vorige week heel goed gegaan of misschien heeft het wel te maken met die cutie waar je al een tijdje een oogje op hebt. Anyways, good things are coming your way!

♑️ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Er komt deze week een nieuwe liefde op jouw pad. Of deze persoon een bekende is, is nog een verrassing, maar jij hebt veel behoefte aan deze relatie. Er zit maar een ding op en dat is afwachten…

♒️ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week staat in het teken van contacten. Jij hebt behoefte aan gezelschap en je wilt eigenlijk met iedereen die je tegenkomt afspreken. Misschien is het een goed idee om even online bij te kletsen met vrienden en vriendinnen.

Bekijk ook: welk element hoort bij jouw sterrenbeeld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen