Er is weer een nieuwe week aangebroken en dat betekent ook weer een brand-new horoscoop! Benieuwd wat er deze week voor jou in de sterren staat? Check dan snel de horoscoop van week 9!

♓ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

De tijd van de Vissen is aangebroken en dat betekent dat het bijna tijd is voor je verjaardag! Grijp deze maand elke leuke kans die je krijgt, er zullen namelijk mooie dingen van komen!

♈ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Oei! Jij bent de afgelopen week niet zo bezig geweest met je verplichtingen, zoals bijvoorbeeld school. Probeer jezelf deze week daarom weer te motiveren, door bijvoorbeeld samen met je vriendinnen je huiswerk te gaan maken. You can do it Ram!

♉ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Je hebt de afgelopen tijd hard je best gedaan, en je weet wat ze zeggen: hard work pays off! Daarom is het tijd om jezelf deze week iets meer vrije tijd te geven. Ga bijvoorbeeld gezellig maskertjes maken samen met je vriendinnen!

Zo ziet jouw 2020 eruit volgens jouw sterrenbeeld!

♊TWEELING (22 MEI TOT 20 JUNI)

De afgelopen week kan het zijn dat je je nogal rot hebt gevoeld. Probeer jezelf daarom deze week extra te omringen met positieve mensen en bring in those positive vibes. Klaag bijvoorbeeld niet over het slechte weer buiten, maar zie het als een kans om leuke dingen te doen in huis.

♋ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Je bent de afgelopen week een beetje koppig geweest. Probeer daarom deze week iets meer naar anderen te luisteren en ook hun eens gelijk te geven. Ga bijvoorbeeld iets met je BFF doen wat al heel lang op haar bucketlist staat!

♌ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Doe deze week iets liefs voor je vrienden of vriendinnen! Je bent namelijk de afgelopen tijd een beetje op jezelf geweest. Me time is goed, maar zorg wel voor een beetje afwisseling. Heb je geen inspiratie voor een girls night? Misschien vind je deze dingen wel leuk om met je BFF te doen!

♍ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Ook al lijkt Valentijnsdag alweer een eeuw geleden, de liefde komt voor jou deze maand nog! Iemand waarvan je het niet verwacht krijgt interesse in je. Nu al nerveus? Check dan hier de beste openingszinnen!

♎ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Deze week wordt een beetje verwarrend voor je. Soms heb je het gevoel dat het minder gaat op school, om vervolgens een 8 te halen voor die ene moeilijke toets. In je hoofd doe je alles verkeerd maar dat is helemaal niet zo! Tik jezelf niet gek, you got this!

Deze make-up past bij jouw sterrenbeeld!

♏ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

De maand februari was niet echt jouw lucky maand. Probeer je niet té druk te maken, maart belooft namelijk wel een goede maand te worden. Good things are coming!

♐ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Heb je het gevoel dat je to-do lijst steeds langer wordt, zonder dat er iets wordt afgerond? Dat kan komen omdat je de verkeerde prioriteiten stelt. Ga voor jezelf eens na welke dingen nou echt belangrijk zijn, en fix die als eerst. Heb je hier echt geen zin in? Check dan hier deze motiverende quotes!

Benieuwd welke katten meme je bent volgens je sterrenbeeld?

♑ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Je bent super lekker bezig deze maand. Blijf daarom ook vooral doen wat je doet, zodat volgende maand net zo fijn wordt als deze! Laat eventuele tegenslagen je niet van de wijs brengen. Je bent strong enough!

♒ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Je bent iets gestrest, dus tijd om deze week wat meer aan jezelf te denken. Houd bijvoorbeeld thuis een lekkere Netflix-middag met een deken op de bank met lekkere snacks!

LEES OOK: