Horoscoop

Horoscoop – Week 9, 2021

Het is weer Monday en dat betekent een nieuwe week met nieuwe kansen. Ben jij benieuwd wat er de komende dagen voor jou op de planning staat? Check dan snel jouw weekhoroscoop!

♓️ VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Deze week zal voor jou iets minder soepel gaan. Je zult je best moeten doen om positief te blijven, don’t give up!

♈️ RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Het is heel belangrijk dat jij deze week goed nadenkt. Jouw naïeve karakter kan er nog weleens voor zorgen dat je de verkeerde mensen vertrouwd en dit kan leiden tot keuzes die je eigenlijk niet wil maken. Zorg dus dat je alert bent!

♉️ STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Jij hebt deze week echt de behoefte om even het huis uit te gaan. Heb jij even geluk, het begint namelijk steeds warmer te worden. Ga dus lekker even een wandelingetje maken of een ijsje halen. Je voelt je hierna stukken beter. 

♊️ TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI

Jij bent op dit moment erg gespannen en jij bent geneigd dit allemaal op te potten. Het is deze week belangrijk dat jij je gevoelens uit en niet voor jezelf houdt. Zoek een manier waarop je deze emoties kwijt kan. Ga bijvoorbeeld praten met een goede vriend(in) of iemand anders die dichtbij je staat.

♋️ KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Jij wilt het liefste al je geld uitgeven aan mooie kleding, we get it. Toch is het belangrijk dat je niet alles uitgeeft. Er staan mooie dingen in het vooruitzicht, dus wees zuinig op je geld. Die leuke uitstapjes wil je straks namelijk wel kunnen maken. Bekijk ook: slimme money savers voor studenten en easy peasy spaartips

♌️ LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Jij bent deze week nogal afgeleid en het is onduidelijk waardoor dit precies komt. Is er iemand die jouw hoofd op hol brengt? Een kleine verliefdheid misschien? Anyway, een crush hebben kan niet kwaad, maar zorg er wel voor dat je ook nog aanwezig bent in de ‘echte’ wereld.

♍️ MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Er staat een leuke week op jouw planning! Je zult deze week in contact komen met oude vrienden, maar het weekend is vooral jouw hoogtepunt. Heb jij iets leuks gepland of maybe ga je dat de komende dagen nog regelen. Hoe dan ook jij gaat genieten!

♎️ WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Deze week staat in het teken van ups en downs. Er zullen veel dingen gebeuren de komende dagen. Er zal een conflict plaatsvinden thuis. Zorg dat je hier bovenstaat en laat die andere persoon maar gewoon uitrazen. Daarnaast zal jij interessant nieuws ontvangen waarvan je niet zo goed weet wat je ermee moet. Vertrouw op je intuïtie, dan komt het goed!

♏️ SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Er is iemand die jouw hulp hard nodig heeft. Het is dus belangrijk dat jij er deze week bent voor die persoon. Wie dit is, weet je zelf wel. Jij bent echt een gevoelsmens, dus je zal deze persoon goed kunnen helpen. 

♐️ BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Deze week zal er een tegenslag plaatsvinden. Je bent een harde werker, dus het is pijnlijk als jij niet het gewenste resultaat behaald waar je op had gehoopt. Het is belangrijk dat je de goede hoop niet kwijtraakt. Blijf hard werken en you will get there!

♑️ STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Deze week zullen er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden. Hoe belangrijk het ook is om te denken met je hoofd, is het ook goed om naar je hart te luisteren. Alleen jij weet wat de je juiste beslissing is. 

♒️ WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Deze week staat in teken van geluk. Het ziet er namelijk naar uit dat jij de wereld aan kan de komende dagen. Misschien is dit een goed moment om iets te doen wat je eigenlijk al heel lang wilt.

Quiz hier wel element jij bent?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen