Horoscoop CG!

Horoscoop – week 33, 2019

Gaat je crush je eindelijk gedag zeggen of krijg jij een financiële meevaller? Je leest het in CG!’s horoscoop!

♌LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

De godin Venus is jou goedgezind en sprenkelt wat van haar liefdesglitters over jou heen. Wie weet wat (of wie) jou deze week te wachten staat…

♍MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Hi darling! Voor jou lijkt het glas deze week eerder halfleeg dan halfvol. Probeer the bright side of life te zien maar onthoud ook dat niemand kan beslissen hoe jij je voelt en hoe je dag is. Dat is alleen aan jou!

♎WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

Jij neemt deze week het heft in eigen hand en dat pakt goed uit! You go girl!

♏SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Zin om creatief bezig te zijn? Je aankopen van de kiloshop of rommelmarkt kun je deze week om toveren tot jouw eigen creatie. The time is now!

♐BOOGSCHUTTER (22NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

Levensgenieter modus on! Het leven is mooi en jij wil daar deze week extra van genieten. Nodig je vriendinnen uit voor een BFF-bijeenkomst en enjoy life!

♑STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Geen tijd voor koetjes en kalfjes deze week. Je vindt het tijd om iets nieuws te leren over een bepaald onderwerp waar je altijd al meer over wilde weten. In oppervlakkige relaties heb je ook geen zin in. Spreek deze week af met vriendinnen waar je diepe gesprekken mee kunt voeren.

♒WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

Waterman, jij voelt het deze week aan je water! Vriendin sad? Jij weet het al voordat ze het jou vertelt! Heeft je broertje  liefdesproblemen? You knew it.

♓VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Deze week is het perfecte moment om te delen wat er op je hart ligt! You got this.

♈RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Het mag deze week dan wel enorm veel regenen, maar jij bent het zonnetje in huis! Prima moment om spelletjes te spelen met de fam of eventjes bij opa en oma op bezoek te gaan?

♉STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Is je zus chagrijnig? Is je moeder boos op je, omdat je weer eens je kamer niet hebt opgeruimd? Jij blijft de rust zelve en laat je niet gek maken, maar please help het thuisfront even een beetje. Dat scheelt al een hoop gezeur.

♊TWEELINGEN (22 MEI TOT 20 JUNI)

Jij wil deze week nieuwe dingen uit te proberen. Je barst van de nieuwsgierigheid en dat kun je goed gebruiken om dingen te ontdekken die je doen verassen!

♋KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Deze week kom jij mensen tegen waar je helemaal van ondersteboven bent, een vakantieliefde misschien? Wordt het een blijvertje of is het een fling?

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen