HOT OR NOT: couple tattoos

Een tatoeage is een grote beslissing. Het staat voor de rest van je leven op je lichaam… Laat staan een tatoeage die je samen met je lief neemt! Holy moly, zou je dat nu wel doen? Het ziet er superleuk uit en Instagram staat vol met matchy ideeën. In je achterhoofd hoor je waarschijnlijk alleen de stem van je moeder ‘niet doen, niet doen.’ Wat nu?

Monica & Lars

DOEN! Dachten Monica en Lars, want zij lieten vandaag een couple tattoo op hun vinger zetten. Dit was te zien in Monica’s Insta Story,  ‘1/2’ staat er op de wijsvingers van het stel, dat samen natuurlijk 1 maakt.

Twijfel je nog? Een hoop celebs zijn je al voor gegaan. Beyonce & Jay Z, Miley & Liam, Kylie & Travis, Katie Perry & Russel Brand, Ariana Grande en Pete Davidson, de lijst is oneindig. Maar er zijn er ook een hoop die het als stel niet gehaald en dan zit je.

Kylie & Travis

 

We zouden een lange lijst pro’s en cons kunnen maken maar we houden het bij één grote reden voor beide kanten.

Aan de ene kant is het niet handig om samen een tatoeage te nemen.

Je kunt niet in de toekomst kijken en als je relatie uit gaat blijft dit wel op je lichaam staan. Dat is misschien ook niet zo leuk voor de gene waar je hierna een relatie mee krijgt

Aan de andere kant, houden jullie superveel van elkaar en willen jullie graag jullie liefde tonen.

Dat is heel mooi! Mocht het overgaan is de tatoeage een teken van de liefde die jullie voor elkaar gehad hebben. Of je kunt er altijd nog overheen tatoeëren. Lastige keuze.

 

NOT

Als we echt moeten kiezen tussen Hot or Not, gaan we dit keer toch voor not. Kies een tatoeage voor jezelf en die bij jouw persoonlijkheid past. Dan zit je een stuk veiliger. Mocht je toch echt samen een tatoeage kiezen, ga dan voor iets symbolisch in plaats van een naam. Deze voorbeelden zijn stiekem wel heel cute!

https://www.instagram.com/p/BJ3mb5yACgV/?taken-by=bestcoupletattoos

 

 

LEES OOK: 12x De mooiste Disney tattoos

 

Fotografie: Instagram @monicageuze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen