Summerparkfestival

Hot Right Now: leuke activiteiten om te doen

In ieder nieuw issue zoekt CosmoGIRL! uit wat hip en trending is om te doen en te zien. De ‘Hot Right Now’ bevat verschillende leuke (corona-proof) activiteiten die de komende tijd te doen zijn, feestdagen die around the corner zijn die je ofc niet wil missen en de nieuwste films die je wil zien!

Bloom Bar

Corona heeft impact op iedereen en misschien wel extra op ouderen, singles en alleenstaande kwetsbaren. Juist om de liefde, vriendschap of familiebanden een handje te helpen, opent Mooiwatbloemendoen.nl een bijzondere ontmoetingsplek: Bloom Bar. Van 27 tot en met 29 mei kunnen in een niet te missen bloemenoase liefdes opbloeien. Vonken overslaan. Gesprekken beginnen, en wie weet meteen eindigen. Claim je plek en misschien je liefde in de Bloom Bar, aan een gigantische tafel in het hofje bij de Singelkerk in Amsterdam.

Na een korte intake bij de hosts word je geplaatst bij de bloem die past bij jouw wens. Alle bloemen hebben een symbolische betekenis. Ben je op zoek naar de liefde? Dan krijg je een plekje bij een rode roos. Toch liever op zoek naar een friend? Dan sta je bij de gele zonnebloem. Simpelweg behoefte aan een goed gesprek? Ook daarvoor kun je naar de Bloom Bar komen! Ook kun je natuurlijk je vriend, bff, oma, buurman of neef meenemen!

Wanneer: 27 tot 29 mei

Design wedstrijd Polette eyewear

Ben jij graag creatief bezig? Dan is deze opportunity superleuk voor jou! Polette eyewear organiseert namelijk een design contest waar jij aan mee kunt doen. Je kunt een eigen bril ontwerpen en vormgeven en het ontwerp van de winnaar verschijnt in de showrooms van Polette! Check de post hieronder voor meer informatie.

Wanneer: sluitingsdatum 27 mei

Ontmoet schrijvers online #jeugdeditie

Boekenwurmen, unite! Bij het event Ontmoet Schrijvers Online #jeugdeditie kun je je favoriete jeugdboekenschrijver het hemd van het lijf vragen. Verder is het programma gevuld met onder andere poëzie, spoken word en muziek! En dat is allemaal vanuit je eigen slaapkamer te volgen. En the best thing: het is helemaal gratis! Aanmelden? Dat kan hier!

Wanneer: 2 juni

In The Heights

CG!’s Ivana wacht hier al jaren op: musicaldrama In The Heights is eindelijk te zien in de bios! (zodra deze weer open gaan)! De film gaat over de hardwerkende Usnavi, die elke cent die hij verdient opspaart en fantaseert over een beter leven in de Dominicaanse Republiek, waar zijn roots liggen. Think: zomer, muziek en een hechte gemeenschap waarin kleine dromen groot worden. Excited yet? Meer over In The Heights lees je op pagina 72 in CG!’s nieuwe Summer issue!

Heerlijckheid

Als je liefhebber bent van Bridgerton, is Lente Heerlijckheid een must-visit. Op het adembenemende land- goed Warmelo, mét kasteel, wordt een betoverende buiten-fair neergezet. Tijdens de fair kun je genieten van delicious food, kunstpresentaties en zomerfashion. Tipje van ons: zorg voor een cute outfit en opgeladen telefoon, want deze locatie is een plaatje en very Insta worthy.

Wanneer: 18 tot en met 20 juni

Summerpark festival

Dit jaar kijken we meer uit naar de zomer dan ooit, dus hoe kun je die dan beter aftrappen dan met een tof festival? Want laten we er voor de good vibes even vanuit gaan dat die deze keer gewoon door kunnen gaan. Op Almere Strand worden 6 stages opgesteld en maar liefst 40 artiesten gaan optreden, waaronder Kriss Kross Amsterdam en Freddy Moreira. Als je zin hebt om (eindelijk) die tijdens de lockdown aangeleerde TikTok dance moves IRL te laten zien, is this the place to be!

Wanneer: 4 juli

Jungle Cruise

Als we niet naar Disney kunnen, halen we een van onze favo attracties wel naar ons! Sort of. In Jungle Cruise zien we Dwayne Johnson en Emily Blunt op een bootje door de mysterieuze jungle van de Amazone varen. Samen gaan ze op zoek naar een magische boom die, volgens de legende, alles kan genezen. FIY: deze exciting movie is dus geïnspireerd op de gelijknamige attractie in Disneyland Californië!

Wanneer: 30 juli in de bioscoop

WIL JIJ WETEN WAT NOG MEER HOT IS RIGHT NOW? LEES DE VOLLEDIGE ‘HOT RIGHT NOW’ IN COSMOGIRL!’S NIEUWE ZOMER ISSUE!

Cg0321 Hr 1
SHOP HET ISSUE

Check ook: Deze leuke indoor activiteiten kun je doen bij slecht weer

Beeld: Instagram @summerparkfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Many thanks, this site is extremely valuable. https://gaydatingzz.com/
  Beantwoorden
 • Williamhap
  Williamhap
  Reactie: 100% completely free dating sites [url="http://onlinedatinglook.com/?"]free gay dating sites[/url]
  Beantwoorden
 • Kevintak
  Kevintak
  Reactie: gay 12+ year olds dating signt oregon dating gay [url="http://gaychatus.com?"]gay dating sites ads[/url]
  Beantwoorden
 • Kevintak
  Kevintak
  Reactie: old gay bear dating gay dating game show [url="http://gaychatgay.com?"]gay dating show 2021[/url]
  Beantwoorden
 • Kevintak
  Kevintak
  Reactie: gay tx dating gay dating los angeles ca [url="http://gaychatrooms.org?"]manscape gay dating[/url]
  Beantwoorden
 • Kevintak
  Kevintak
  Reactie: gay chub dating dating site for older gay men [url="http://gaydatingzz.com?"]big black gay dating[/url]
  Beantwoorden
 • Patrickbrorp
  Patrickbrorp
  Reactie: good gay dating site that work gay dating in denver [url="http://gaychatgay.com?"]gay dating okcupid 77521[/url]
  Beantwoorden
 • Patrickbrorp
  Patrickbrorp
  Reactie: gay armenians dating european gay dating sites [url="http://freegaychatnew.com?"]gay ginger dating sites[/url]
  Beantwoorden
 • HenryBak
  HenryBak
  Reactie: gay men dating women gay firedighter dating site [url="http://gayedating.com/?"]gay executive dating[/url]
  Beantwoorden
 • HenryBak
  HenryBak
  Reactie: gay dating bisexual gay married dating [url="http://datinggayservices.com/?"]gay men dating[/url]
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen