CG! invite 15 bday bash

INVITE: CG!’s 15th b-day bash

Party animals en shopfanaten unite! CG! viert deze maand haar 15e verjaardag en doet dat natuurlijk het allerliefst met jou! Zet daarom vrijdagavond 21 september in je agenda en zorg dat je om 19.00 uur bij Most Wanted in Amsterdam bent om dit feestje met ons te vieren.

Wat gaan we doen?

Alleen maar leuke dingen! Je kunt o.a. je eigen coverfoto maken, de hele Most Wanted-collectie shoppen met 15% korting, kletsen en op de foto gaan met Diana van D is for Dazzle en, obviously, taart eten. Maar dat is nog lang niet alles…

Waar?

Keizersgracht 471A, Amsterdam

Wanneer?

Vrijdag 21 september van 19.00 tot 21.00 uur. ATTENTION! Op de cover staat inderdaad 22 september, maar om 1001 redenen die we je zullen besparen, is het dus NIET 22, maar 21 september!

RSVP

Hoeft niet! Al is het wel leuk als je jezelf even op aanwezig zet op FB. Als je je CG! #9 (aka ons birthday issue) maar bij je hebt. Dat is namelijk je toegangsbewijs.

 

Natuurlijk sturen we je niet met lege handen naar huis! Check hier of je in de prijzen bent gevallen. If not, geen zorgen. De eerste 150 meiden krijgen sowieso een superleuke en goedgevulde goodiebag mee!

Fotografie: Tom ten Seldam / Freepik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen