Fotogettyimages

Is je telefoongeheugen alwéér vol? Dit is wat je met je foto’s kunt doen!

Waarschijnlijk zit meer dan de helft van jouw telefoongeheugen vol met foto’s. Selfies, vakantiekiekjes, foto’s van doorgestuurd huiswerk, allerlei memes… Ben jij al die ‘je opslagruimte is bijna vol’-meldingen zat? Dit is was voor leuks je allemaal met je foto’s kan doen!

Foto’s op je telefoon bekijken is prima, maar het is pas echt leuk om fysiek iets met al de foto’s te doen! (En pluspunt: fysieke foto’s kunnen niet crashen als je per ongeluk je telefoon in de wc laat vallen 😉). Dus kies je leukste foto’s uit, zet ze in mapjes en maak er iets leuks van!

Maak een jaarboek of vakantieboek

Al die vakantiekiekjes uit 2018 of je hele jaarverzameling uit 2016, heb je waarschijnlijk niet meer nodig op je telefoon. Maak er daarom een leuk fotoboek van! Je kan dit super easy online doen, maar je kan natuurlijk ook zelf de foto’s uitprinten en in een eigen boek plakken, if you’re feeling creative.

Explosion Box
Explosion Box €18,95 BOL.COM
Mickey Mouse album
Mickey Mouse album €15,99 STRADIVARIUS
fotoboek
Fotoalbum €12,51 BOL.COM

Maak je eigen fotomuur

Print je favoriete foto’s uit en maak een fotomuur! Je kan de foto’s met dubbelzijdig plakband op je muur plakken, maar je kan ze natuurlijk ook cute inlijsten in verschillende lijstjes. Mega leuk als slaapkamer decoratie! Heb je geen lege muur over? Dan kun je natuurlijk ook je deur versieren.

Check ook: Geef je kamer een herfst make-over met deze accessoires

Lijstje drieluik, metaal
Lijstje drieluik, metaal €9,95 DILLE & KAMILLE
FOTOLIJST DUBBELGLAS MET KETTING
FOTOLIJST DUBBELGLAS MET KETTING €10,99 SISSY-BOY

Maak een fotoslinger

Fotoslingers kom je steeds vaker tegen! Je kan er bijvoorbeeld eentje scoren met lampjes, waar je met knijpertjes allerlei leuke foto’s en kaartjes aan kunt hangen. Ook kan je er natuurlijk zelf eentje maken met een stukje touw en wat wasknijpers.

Golden dart garland
Golden dart garland €15,99 STRADIVARIUS
Umbra Hangup fotodisplay
Umbra Hangup fotodisplay €35,00 BIJENKORF

LEES OOK:

Bron: Vriendin | Beeld: Getty images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen