Cupcake

Jarig tijdens de quarantaine? Zo wordt je b-day alsnog fun!

Ben je deze aankomende periode jarig? Grote kans dat je dan als een stekker baalt. Een feest zit er in ieder geval niet in. Maar ondanks het feit dat je thuis zit en geen mensen mag uitnodigen, betekent dat niet dat je er niet alsnog een feestje van kunt maken!

Met deze tips heb je gegarandeerd een leuke verjaardag at home.

Get up en dress up!

Waarschijnlijk zit je de hele dag in je huispak te chillen, which is fine! Maar nu je jarig bent, heb je extra reden om je lievelingsoutfit aan te trekken en jezelf van een make-upje te voorzien (tenzij je van comfy houdt, dan juist je leukste onesie uit de kast trekken).

Door je als een jarige op te doffen, zal je je gelijk al veel beter voelen. Nog op zoek naar een b-day outfit? Check hier de lievelingsoutfits van influencers Kelly en Sylvana!

Bake

Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart! En waarom zou je dit jaar overslaan als je ‘m helemaal alleen (of alleen met je familie) kunt opeten? Je hebt nu tijd genoeg om zélf je taart te bakken en te Pinterest-proof versieren.

Video party

Baal je dat je geen verjaardagsfeestje kan geven? Met de technologie van tegenwoordig kan dat dus wel! Stuur een uitnodiging naar je beste vrienden voor een grote video party. Laat iedereen die inbelt een stuk taart of een bakje borrelnootjes/chips voor zich hebben en het lijkt nét of je samen op jouw verjaardag staat.

Er zijn genoeg leuke apps waarmee je tijdens het videobellen spelletjes kunt spellen. Ook kun je met de Zoom app met wel 100 mensen tegelijk videobellen!

Diner

Had je eigenlijk verwacht dat je de avond van je verjaardag in een luxe restaurant je favo maaltijd aan het eten was? Well, een bezoekje aan de supermarkt brengt je dichterbij dan je denkt. Haal allerlei lekkere snacks of kook je favoriete gerecht. Veel restaurants doen tegenwoordig ook aan take-out, dus je kan ook altijd je favo maaltijd afhalen!

Dek de tafel zo luxe mogelijk en stal al het eten mooi uit. Zo zie je maar dat je de deur niet uit hoeft voor een restaurant-ervaring!

Kaarten

Dit punt is vooral voor de mensen die iemand kennen die binnenkort jarig is. Het is in deze coronacrisis niet makkelijk om nog een cadeautje langs te brengen bij de jarige job. Daarom is het juist nu extra leuk om een verjaardagskaart te sturen!

Op Greetz vind je een heleboel leuke kaarten, bijvoorbeeld deze, maar je kunt er natuurlijk ook zelf eentje knutselen! Honderd procent dat je de jarige instant happy hiermee maakt.

Later

Natuurlijk is je b-day thuis vieren heel anders dan dat met vrienden doen. Maar wie zegt dat je je verjaardag echt op die specifieke dag hoeft te vieren? Nu is het perfecte moment om een andere datum uit te kiezen. Je hebt bovendien dan ruim de tijd om uitgebreid thema’s te kiezen en uitnodigingen te maken. Best b-day party on it’s way!

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen