Je kamer naar McDreamy van Grey’s Anatomy laten ruiken? Dat kan!

Ben jij een Grey’s Anatomy fan en heb jij ook altijd al een mini hele grote crush gehad op Derek Shepherd? We mean, hij heeft de bijnaam McDreamy niet voor niets gekregen! Ben jij stiekem ook altijd benieuwd geweest hoe deze droomman in het echt zou ruiken? Guess what, er is nu een geurkaars met ZIJN geur!

McDreamy geurkaars

Voor maar €19,23 kun jij nu een kaars kan bemachtigen met de echte McDreamy geur. De kaars is te koop via Etsy, een Amerikaanse website waar anyone verschillende items kan verkopen. Ook zelfgemaakte dingen dus, zoals deze kaars! De verkoopster heet Sandrine en haar reviews zijn zeer positief. ‘The candle smelled great, and it was packaged and shipped very fast!’

De geur van de kaars wordt omschreven als ‘a fresh seattle breeze off the ferry boat on a beautiful day to save lives’. Als dat niet lekker ruikt, dan weten wij het ook niet meer!

Wist je dat McDonald’s nu ook is uitgekomen met een Quarter Pounder geurkaars?

 

Mcdreamy geurkaars

Greys Anatomy kaars €19,23 – ETSY

Gift box

Heb jij als Grey’s Anatomy fan niet genoeg aan alleen de kaars, dan kun je een ook een hele gift box bestellen! Hierin vind je niet alleen de kaars maar ook een doosje lucifers en een set met potloden. De potloden hebben allerlei leuke kleurtjes en hebben quotes uit de serie zelf op de zijkant staan. Een echte must dus als je een grote fan bent! De box is te koop voor €33,61 bij dezelfde verkoper.

Shop hier nog meer leuke kaarsen!

Giftbox

Gift box upgrade €33,61 – ETSY

Nog meer geuren

De verkoper laat het niet zitten bij alleen deze McDreamy kaars. Zo kun je voor dezelfde prijs ook Meredith Grey uit de doktersserie als geur in huis halen. Naast de chirurgen uit Grey’s Anatomy kun je bij Sandrine ook Bob Marley, Friends en sterrenbeeld kaarsen halen. Hoe origineel om te geven als cadeau?!

LEES OOK:

Beeld: @Patrickdempsey

Bron: Simplemost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen