Je kunt hier wandelen en slapen met alpaca’s!

Ben jij een fan van cuddly alpaca’s? Dan zijn deze uitjes perfect voor jou en je BFF of lover! Op deze plekken kun je namelijk wandelen, knuffelen en zelfs slapen tussen de alpaca’s.

Wandelen met alpaca’s

Bij Alpaca Boerderij Schaijk kun je langsgaan om mee te gaan op een echte alpaca wandeling! Je kunt hier uitgebreid uitleg over de dieren en leert hoe je ze moet begeleiden. Na de wandeling mag je de alpaca’s belonen met lekkere wortels.

De wandeling duurt ongeveer een uurtje en kost €25 per persoon. Ook kun je sites als Social Deal en Groupon in de gaten houden voor leuke (goedkopere) acties bij de boerderij!

Bovendien kun je bij deze alpaca boerderij ook een fotoshoot met alpaca’s doen en regelen ze zelfs de fluffy dieren voor op je bruiloft!

Slapen tussen de alpaca’s

Als je écht helemaal gek bent op alpaca’s, dan kan je zelfs slapen tussen de dieren! Bij camping Zonneveld in Drenthe hebben ze superleuke trekkershuisjes, glamping tenten én een Bed & Breakfast. Natuurlijk kun je ook je eigen caravan, camper of tent meenemen. Op de camping kun je allerlei leuke evenementen doen zoals een ‘feed & greet’ en in de zomer kun je naar de ‘Alpaca Relax Plek’, waar je lekker kunt chillen in een hangmat tussen de fluffy dieren.

Check hier als je dit leuk lijkt om een keer mee te maken in your life!

Zou je graag een andere activiteiten doen, maar heb je geen inspiratie? Check hier dan things to do in maart.

LEES OOK:

Bron: Zonneveld Alpaca’s & Alpaca Boerderij Schaijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen