Festival

Je kunt nu gratis Coachella bijwonen!

Je hebt er hoogstwaarschijnlijk weleens van gehoord: Coachella. Hét festival waar zowat heel celeb- en influencerland naartoe gaat in de meest geweldige outfits. Dit jaar moest het festival vanwege het coronavirus helaas verplaatst worden naar oktober. Maar dat betekent niet dat je Coachella niet alsnog kunt beleven!

Documentaire

Het muziekfestival bestaat dit jaar maar liefst 20 jaar en daarom hebben ze iets te vieren. Aangezien iedereen nog moet wachten tot oktober, komen ze daarom met een leuk alternatief: een documentaire! Coachella: 20 Years in the Desert zal op YouTube te zien zijn en geeft ons allen een kijkje in de wondere wereld van Coachella. Ben je er dus nog nooit geweest (like most of us), dan kom je met deze docu achter alle ins en outs!

Houd je van docu’s? Check dan hier alle diervriendelijke docu’s van Netflix.

YouTube

In de documentaire zien we niet alleen een heleboel optredens, zoals die van Billie Eilish, Madonna en Kanye West, ook zullen we beelden en interviews te zien krijgen die nog nooit eerder zijn vertoond.

De docu is vanaf nu te zien op YouTube en kun je kijken als je een YouTube Premium account hebt (heb je dat niet? Je kunt nu één maand gratis kijken scoren!).

Heb je een beetje movie inspiratie nodig? Dit zijn onze favorieten!

‘Sit back, stay home & #Couchella
Watch full trailer in bio’

Check hier de sneak peek van de Coachella docu!

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen