Je kunt nu kans maken om achter de schermen mee te gaan met het nieuwe seizoen van Wie is de Mol

Ben jij een echte Wie is de Mol fangirl en wil je het liefst IRL meekijken met de spellen? Dan vind je deze actie vast heel leuk! Bij AVROTROS maak je namelijk nu kans om mee te gaan met het nieuwe seizoen van WIDM en alles achter de schermen mee te beleven.

Wie is de Mol reis

In dit seizoen reisden de deelnemers van het programma af naar China om daar alle opdrachten uit te voeren. Maar waar zullen ze volgend seizoen heengaan? Jij kunt hierbij zijn! Door mee te doen met de nieuwe actie van de AVROTROS kun jij kans maken om mee te gaan met Wie is de Mol. Tijdens deze reis eet, slaap en reis je met de crew mee tot de eerste executie. Je kunt met eigen ogen zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat (en wat voor dingen er gebeuren als de camera’s uit zijn…).

Wist je al dat je de finale van dit seizoen live in de bios kunt kijken samen met alle andere Molloten?

 

Winactie

Wil jij kans maken om mee op reis te gaan? Dan kan je je bij AVROTROS inchecken tot donderdag 5 maart (om 12u). Op maandag 9 maart krijg je vervolgens een test toegestuurd met hierin 20 vragen over de 20 seizoenen van WIDM (de quiz is dus alleen weggelegd voor de échte fans). Je hebt tot en met vrijdag 13 maart 13:13 uur (één dag voor de finale) de tijd om de test te maken.

Net zoals in Wie is de Mol: wie de test het best en het snelst maakt, wordt de winnaar!

Toch liever het spel zelf spelen? Ga dan op een echte Wie is de Mol-vakantie!

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen