olifanten

Je kunt nu samen met olifanten onder de sterrenhemel slapen

Thailand staat bekend om de mooie landschappen, incredible history, cultuur en en natuurlijk het wildlife. Of je nu aan het reizen bent of op vakantie wilt: Thailand moet op je lijstje staan. Nog niet overtuigt? Misschien wel als we je vertellen dat je hier met olifanten onder de sterrenhemel kunt slapen…

Anantara Goldentriangle Elephant Camp

Dit prachtige resort moet iedere traveler aan z’n bucketlist toevoegen. Hier heb je namelijk de once in a lifetime opportunity om te verblijven in een ‘ luxury bubble’ in een gebied dat wordt bezocht door lokale olifanten. Dit betekent dat je onder te sterren kunt slapen en wakker wordt met olifanten om je heen.

Luxury bubbles

De luxe ‘bubbels’ zijn ontworpen door Eye in the Sky en zijn voorzien van high-tech polyesterweefsel om onder andere duurzaamheid te garanderen. In de jungle bubbels zit airco, een slaapkamer met king-size bed, een woonkamer én badkamer. Het personeel verzorgd het avondeten en laat dit bezorgen bij je bubbel. Just imagine dat je een heerlijke Thais gerecht aan het eten bent en olifanten voorbij ziet lopen…

Check hier vijf steden die echt eens moet bezoeken!

Walking With Giants

And it gets even better: de 60 olifanten uit de omgeving zijn gered uit verschillende steden in Thailand en naar dit resort gebracht om de rest of their lives in peace verder te kunnen leven. Als je meer wilt weten over deze reustachtige, incredible creatures, kun je je bij het resort inschrijven voor de ‘walking with giants’ tour. ‘Een bioloog en/of dierenarts zal vertellen hoe deze intelligente dieren denken en zich gedragen’, vertelde Etienne De Villiers, clusterdirecteur van public relations van Anantara, aan Apartment Therapy.

Gasten kunnen de olifanten observeren wanneer ze aan het badderen zijn of met modder spelen. Eén nacht met twee personen in een luxory bubble kost 585 dollar, maar memories last forever.

Enne, mocht je zo’n amaze plek als deze bezoeken, vergeet dan niet deze tips van Mimi om de mooiste reisfoto’s te maken! 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @anantara_goldentriangle
Bron: VT.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen