withlove

Je kunt nu via CG! een maand lang gratis films kijken op WithLove.tv

Speciaal voor alle kerstfans heeft de romantische online streamingsdienst WithLove het grootste kerstplatform van Nederland gelanceerd: Xmas WithLove! Om dit te vieren kun je nu via CosmoGIRL! een maand (!) lang gratis films en series kijken op WithLove.tv én maak je hiermee gelijk kans om een jaarabonnement op de streamingsdienst!

Xmas WithLove

In december kun je op WithLove.tv elke dag kiezen uit eindeloos veel kerstfilms (ruim 70!) en is dus een must voor elke kerstlover. Zoenen in de sneeuw, romantische dates op de ijsbaan en glittercadeaus onder de kerstboom. Met een warme kop thee en een zak chocolade kerstkransjes op de bank voelt zo elke dag als kerst!

withlove

WithLove.tv

WithLove is dé romantische streamingsdienst van Nederland en is pas een jaar geleden gelanceerd. Je vindt hier het grootste aanbod romantische films en series, die nergens anders te zien zijn. Heerlijk om samen met je vriendinnen bij weg te zwijmelen dus!

Gratis maandabonnement

Via CG! kun je nu een maand langs gratis gebruikmaken van WithLove! Je kunt met dit maandabonnement (t.w.v. €5,96) altijd en overal onbeperkt films en series kijken.

Wat je moet doen? Klik op deze link en selecteer in het menu ‘CosmoGIRL!‘. En hoppa, je kunt een maand lang gratis kijken!

Extra leuk: onder de geactiveerde proefabonnementen worden er vervolgens ook twee winnaars gekozen die een jaarabonnement op WithLove krijgen!

LEES OOK:

Beeld: WithLove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen