date fail

Jullie grootste date fails: ‘we hebben elkaar nooit meer gesproken’

Als we met iemand uitgaan, hopen we allemaal op een dream date. Helaas lijkt een date soms meer op een nachtmerrie, zo blijkt ook maar weer uit jullie date fails.

In vuur en vlam

‘Het was date nummer vijf toen ze bij mij thuiskwam om film te kijken. Ik dacht romantisch te zijn door de hele kamer te vullen met waxinelichtjes. Er stond iets open, dus flikkerden de kaarsjes een beetje. Net toen ik haar voor het eerst wilde zoenen, zag ik vanuit mijn ooghoek dat het gordijn in de fik stond. We hebben die eerste kus nooit meer afgemaakt.’ – Jamiro (24)

Lees ook: Quiz: Welke celeb is jouw soulmate?

Booty call

‘Ik was een tijdje gezellig aan het daten met een jongen en het begon serieus te worden. Eigenlijk wilde ik juist daarom nog even wachten met seks, maar op een avond nodigde hij me uit bij hem thuis. Hij had overal kaarsjes neergezet en hier en daar lagen zelfs rozenblaadjes. Hij vertelde dat hij voor me wilde gaan. Superlief! We hebben wat gedronken en ik bleef slapen. En van het een komt het ander, je kent het wel. Ging ineens zijn telefoon. En nog een keer. En nog eens. Ik kon op zijn scherm meekijken en zag dat een meisje vroeg of ze langs mocht komen voor een “gezellige nacht samen, zoals ze altijd hadden.” Hij probeerde het weg te swipen, maar was te laat. Ik ben boos weggegaan. Hij ontkent nog steeds. Volgens hem was het “niets meer dan een normale vriendin.” Sure.’ – Emma (20)

Lees ook: Dankzij deze vijf internationale tips, heb jij de beste date ooit

Surprise kiss

‘Toen we onze fietsen bij het restaurant parkeerde en ik me omdraaide, zoende hij me uit het niets. We hadden elkaar nog nooit gezien! Ik schrok me rot en hij was ontzettend onhandig. Toen ik zei dat dat niet had gehoeven, was hij een beetje verward. De rest van de avond verliep super awkward. Het bleek zijn eerste kus en hij had geen idee wanneer hij dat “moest” doen. We hebben elkaar nooit meer gesproken.’ – Amy (22)

Nog meer awkward date fails lees je op pagina 90 en 91 van het Boss Babe issue van CosmoGIRL!. Nu in de winkel.

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen