Kende jij deze handige Netflix trucjes al?

Wist je dat er een hoop trucjes zijn om je Netflix experience een stuk leuker en makkelijker te maken? CG! zet ze voor je op een rijtje!

1. Samen op afstand kijken

Wil je samen met iemand een aflevering of film kijken, maar kun je niet afspreken? No need to be sad, met de Google Chrome extensie ‘Showgoers‘ kun je je film of serie automatisch laten synchroniseren met de ander zodat jullie precies op hetzelfde punt zitten.

Ook kun je hiervoor gebruik maken van Netflix party. Check hier hoe dat werkt!

2. ‘Kijk je nog?’ uitzetten

Ben je een aantal afleveringen op Netflix aan het bingen, krijg je opeens de melding met ‘kijk je nog?’. Uhm, ja! Ondanks dat dit wel een goede reality check is dat je al heel lang aan het kijken bent, kun je de functie gewoon uitzetten. De twintig seconden die je moet wachten tot de volgende aflevering begint uitzetten? Ook dat kan! Download de Google Chrome extensie ‘Flix Assist’, en je kunt direct door naar de volgende aflevering!

3. Ondertiteling aanpassen

Heb je bij een film of serie ondertiteling nodig, maar vind je de standaard ondertiteling van Netfilix niet fijn lezen? Dit kun je gewoon aanpassen! Ga in je account naar ‘Subtitle Appearance’ en pas je ondertiteling aan naar jouw liking. Voeg een lijntje toe, schaduw, andere kleur, you name it!

4. Kijk films en series via subgenres

Naast de algemene categorieën op Netflix bestaan er ook een heleboel subgenres! Het enige wat je hoeft te doen is Ogres Crypt op Google te zoeken. Je komt dan op een pagina met een lange lijst aan specifieke genres die allemaal verborgen op Netflix staan. Achter de genres zie je bijbehorende codes. Zo zie je bijvoorbeeld ‘Teen Drama’s’ onder de code 9299, en ‘Horror Comedy’s’ onder code 89585. Plak de code op de juiste plek in deze link netflix.com/browse/genre/code en enjoy!

Wist je dat Netflix nu ook de categorie ‘Black Lives Matter’ heeft?

5. Ontdek stiekeme kijkers

Heb je ooit je Netflix wachtwoord aan een ander gegeven en ben je benieuwd of diegene nog steeds op jouw account kijkt? Klik dan in het menu dan op het kopje ‘kijkactiviteit’. Hier vind je een overzicht van alle apparaten die jouw account hebben gebruikt. Ontdek je een vreemd apparaat? Dan moet je misschien even je wachtwoord wijzigen.

6. Laat Netflix roulette voor je kiezen

Al uren door Netflix aan het scrollen en echt geen idee wat je moet kijken? Gebruik Netflix Roulette! Het enige wat je hoeft te doen is je favo genre in te vullen. Ook kun je kiezen of je liever een film of een serie wil kijken. Vervolgens kiest de website een passende titel voor je uit. Superhandig right?!

LEES OOK:

Bron: GIRLZ

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen