pathe

Kijk kerstfilms op de rooftop van Pathé in een winter wonderland

Na het openen van de nieuwe bioscoopzaal ScreenX in Pathé Spui, komt Pathé weer met iets nieuws; Pathé Winterfestijn! Pathé Utrecht Leidse Rijn wordt in december omgetoverd tot een echt winterparadijs. Op de rooftop waan je je in de ultieme kerstbeleving met de nieuwste, maar ook klassieke films. Het perfecte plan voor een superromantische date of een movie night met de girls.

Winterse bioscoop

Een film kijken op een rooftop + Christmas vibes: wat wil je nog meer?! De rooftop wordt volledig versierd met kerstlampjes, kerstbomen en sneeuw. We horen je misschien al denken ‘buiten een film kijken wanneer het 3 graden is, mij niet gezien in die kou!’ Maar no worries! Pathé heeft gelukkig ook aan alle koukleumen gedacht. Er worden heaters en vuurkorven geplaatst én er worden dekentjes uitgedeeld. Elke avond wordt gestart met House of Talent-winnaar Bram Boender die bekende kerstnummers zal zingen. Ook kun je tijdens de film heerlijk genieten van een hot chocolade en een hapje van één van de kerstkraampjes. Ook kunnen bezoekers natuurlijk op de foto met de kerstman zelf.

Movie time

Maar welke films zijn er eigenlijk allemaal te zien op de rooftop? Het Winterfestijn van Pathé gaat op zaterdag 14 december van start met de film La La Land. Verder zit het filmprogramma vol met die allernieuwste films en kerstklassiekers: The Rise of Skywalker, Frozen 2, Jumanji: The Next Level, Last Christmas en de films Home Alone en Die Hard.

Tickets voor het Winterfestijn van Pathé Utrecht Leidse Rijn kosten €15. Deze prijs is inclusief een hapje en drankje, het optreden van Bram Boender én de film zelf. Je kunt hier je tickets scoren.

Het Winterfestijn is van zaterdag 14 december tot en met zondag 29 december.

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen