Leuke ideeën om je afstuderen (coronaproof) te vieren

Nu de eindexamens van dit schooljaar zijn begonnen, ben je waarschijnlijk al aan het dagdromen over het krijgen van je diploma. And girl, we get that. Van plan om je slagen groots te vieren? Wij hebben een aantal coronaproof ideetjes voor je!

1. Houd een drive by feestje

Ondanks corona moet het afstuderen natuurlijk wel gevierd worden. Houd bijvoorbeeld een drive by feestje met de auto! Nodig al je friends en family uit om met de auto langs jouw huis te rijden en zet de feestmuziek aan. Zo kun je iedereen zien op een leuke, maar toch veilige manier.

2. Creëer een foto wall

Oke, de Instagram game moet natuurlijk gewoon on point zijn. Creëer een leuke achtergrond van bijvoorbeeld een polaroid foto of check de foto hieronder! Wees creatief en shine op de gram! #GESLAAGD

3. Versier je huis met foto’s

Versier je huis met allemaal foto’s die je tijdens de middelbare school hebt gemaakt. Denk aan leuke selfies in de klas, foto’s op het schoolfeest, of dat stiekeme plaatje van je favo docent, niets is te gek. Het zijn jouw memories, dus hang ze op en take a walk down memory lane.

Bekijk ook: 6x Tips voor het maken van je examen

4. Een words of wisdom doos

Laat je familieleden allemaal een briefje schrijven met tips voor de toekomst. Dit is superleuk om te lezen en… ben je niet benieuwd wat voor tips mensen jou zouden geven? I know we would!

5. Confetti Ballonnen

Oke, deze hoeven we niet uit te leggen toch? Confetti Ballonnen moeten gewoon aanwezig zijn bij het vieren van jou afstuderen. Oh, en het is een superleuke prop voor de Insta foto’s!

6. Kaartendoos

Als al je friends toch al langs komen via de drive by, laat ze dan een lief kaartje schrijven over jullie tijd samen op de middelbare school. Dit kun je visa versa doen door er ook eentje voor hun te schrijven. Zorg wel dat je even een mondkapje draagt als je naar de auto loopt!

7. Maak #geslaagd cupcakes

Maak leuke cupcakes om het slagen te vieren. Kijk hoe cute deze eruit zien!|

8. Start een #hashtag op Instagram

Maak een nieuwe trending #hashtag op Instagram. Zorg dat iedereen die geslaagd is weet dat ze de specifieke hashtag moeten gebruiken. Op die manier krijgen jullie een eigen soort map met die hashtag. Iedereen de de hashtag gebruikt zal in die map terecht komen. Superleuk om later terug te zien!

Voordat jullie zijn afgestudeerd van de middelbare school moeten de examen eerst worden gemaakt… Check daarom ook: Memes die je examens perfect omschrijven

Beeld: Archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen