Wist je dat er Heartbreak Hotels bestaan waar je je liefdesverdriet uit kunt zitten? In Nederland hoor je dit nog niet zo vaak, maar daar brengt het Tropenmuseum verandering in! Dit weekend, 9 en 10 maart verandert het museum namelijk in een echt Heartbreak Hotel.

 

Wat is een Heartbreak Hotel?

Heeft er iemand jouw hart echt gebroken en weet je niet hoe je hiermee om moet gaan? Of wil je een vriendin met liefdesverdriet steunen? Dan weet jij waar je dit weekend moet zijn. In het Heartbreak Hotel is er namelijk ruimte om verdrietig te zijn en je verdriet los te laten. Er zijn de hele dag door workshops en lezingen die je hierbij helpen. Ga bijvoorbeeld langs liefdesdokter Roel van Duijn. Hij kan je tips geven hoe je het beste wraak kunt nemen op je ex. Of ga langs filosoof Joke Hermsen als je liever karma het werk voor je laat doen. Zij vertelt je hoe je er weer bovenop krabbelt. Schrijf het van je af, stop je verdriet in het maken van kunst of shake het letterlijk van je af in een buikdanssessie. Echt, na dit weekend weet jij niet meer waarom je zo verdrietig was en waardeer je deze 10 positieve dingen aan single zijn. Meer weten info vind je via het Tropen Museum.

Ben je nog niet klaar om je verdriet op te geven? Luister dan naar deze 13 liedjes om op te janken, zodat jij al je tranen los kunt laten.

 

LEES OOK: