De Netflix serie Lock & Key is nog maar net online and we are already loving it! Na het bingen van het eerste seizoen, is het nu afwachten tot er een tweede seizoen online komt. Wat zal er in het tweede seizoen allemaal gebeuren? En komt er ook écht een tweede seizoen? Here’s what we know about Lock & Key season 2!

Recap Locke & Key

Ondanks dat de serie waarschijnlijk nog fresh in je hoofd zit omdat hij nog maar net uit is, doen we toch even een kleine recap: De serie gaat over de drie siblings Bode, Tyler en Kinsey Locke. Na de dood van hun vader Rendell Locke verhuizen zij met hun moeder naar Massachusetts naar een huis dat hen is nagelaten. Eenmaal daar komen ze erachter dat er sleutels zijn verstopt in het huis. Het zijn geen normale sleutels: Bode, Tyler en Kinsley ontdekken dat als iemand zo’n sleutel gebruikt, ze magische powers en abilities krijgen. Wat ze helaas niet weten, is dat er een demon achter de sleutels aan zit en niet zal stoppen tot ze de sleutels heeft. Sounds like trouble!

Komt er écht een seizoen twee van Locke & Key?

– SPOILER ALERT –

Omdat Netflix nog maar net het eerste seizoen van Lock & Key online heeft gezet, is het nog een beetje vroeg om 100% zeker te weten of de serie nog een tweede seizoen gaat krijgen. If you are dying to know wat er gebeurt nadat de Locke kids de confrontatie aangingen met Doge en hoe het met Gabe afloopt (die niet is wie hij zegt dat hij is), zorg dan dat al je vrienden de serie kijken om zo de kans op een nieuw seizoen te vergroten!

Wie zullen we terugzien?

Mocht de serie een seizoen twee krijgen, is er een grote kans dat wel al onze favo characters weer terug zullen zien, inclusief Kinsey, Bode, Tyler, Gabe, en Scot. The big mystery zal zijn of Ellie nog wel terug zal komen nadat ze banished was achter de Black Door…

Lees ook: Horror stories #1: ‘Op mijn raam stond ‘ga weg’ in grote letters’

Wat gaat er gebeuren in seizoen 2?

Er is een grote kans dat de serie gewoon verder gaat waar het gebleven is. Fans zullen eindelijk te weten komen wat er gebeurt wanneer Doge zich voor doet als Gabe samen met Eden die geraakt is door iets achter de Black Door. Op zoek naar de juiste sleutels moeten ze ervoor zorgen dat ze ten aller tijden safe blijven.

Wanneer komt seizoen 2 uit?

Depending on hoe goed de serie wordt ontvangen en bekeken wordt door de kijkers, zullen fans waarschijnlijk een jaar moeten wachten voor een nieuw seizoen. Dus rond februari 2021 zullen we misschien te weten krijgen hoe het afloopt met de Locke siblings…

LEES OOK:

Beeld: Netflix /Bron: Seventeen