Happy

Maak jezelf happy met deze tien dingen

Hallo, wie heeft er tijd voor een winterdip? Jij niet! Met deze things to do word je in no time happy en kun je niet anders dan zeggen: #LOVEMYLIFE.

Sale

Een paar keer per jaar is het feest, want dan is het SALE, SALE en nog eens SALE. Ga he-le-maal los in je favo winkels en streep als je musthaves van je wishlist. Een nieuwe look voor weinig, what’s not to love?

Goodnight

Ugh, is het nu alweer ochtend?! Het voelt alsof je maar een uurtje geslapen hebt! Hoe mooi is dat moment dat je wakker wordt en je op de klok ziet dat je nog een paar uur slaap te gaan hebt? Woehoe! Smile en draai je nog een keer lekker om. Welterusten!

Concert mania

Alle grote concertzalen hebben weer een nieuwe line-up voor het komende nieuwe jaar. En die wordt alleen nog maar aangevuld en uitgebreid. Pak alvast je agenda en noteer de data van je favo artiesten die optreden en spaar alvast voor tickets!

Een lief kaartje

Post krijg je niet meer zo vaak, dus hoe leuk is het om een leuk kaartje te krijgen van je BFF? Of beter: Stuur zelf een kaartje naar je vriendinnen, je oma of je tante, om ze te laten hoeveel je om ze geeft.

Ice ice baby

Twee woorden: Ben & Jerry’s. Do we need to say more?!

Girls just wanna have fun!

Wat je ook gaat doen met je beste vriendin, het is altijd leuk en gezellig. Of het nu shoppen, sporten, samen eten of gewoon nietsdoen is, jullie worden er altijd happy van.

Check hier leuke dingen om te doen in de kerstvakantie!

Hello Holiday!

Het is misschien koud en somber buiten, maar dit is wel dé perfecte tijd om je vakantie te boeken. Ga op zoek naar je favo zon-spot en bedenkt wat je allemaal wilt doen. Zo heb je iets om naar uit te kijken en je krijgt meteen de zomer in je bol.

Maak een happy playlist

Muziek heeft veel invloed op onze emoties, dus happy tunes zijn dé oplossing om je mood te verbeteren. Maak een playlist met liedjes waar jij spontaan een dansje van gaat doen! Zet bijvoorbeeld deze girlpower songs op!

Chocola

Of taart. Of snoep. Of koekjes. Alles is goed, zolang het maar heerlijk sweet is en je er een verrukkelijke sugar rush van krijgt. Soms mag dat best (en geniet er dan ook extra van). Verwen jezelf met een giga stuk red vervelt cake of ga naar de beste patisserie voor je lievelingschocola. Enjoy.

Het zijn de kleine dingen…

Soms heb je echt niet veel nodig om je gelukkig te voelen. Trek je terug op je kamer, zet een zen-muziekje op, steek een kaars aan en haal diep adem. Creëer een fijn rustmoment om te bedenken waar je allemaal dankbaar voor bent in je leven. Namasté.

 

LEES OOK:

Beeld: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen