Met de hidden calendar van McDonald’s kun je deze McSneakers winnen!

Vandaag is eindelijk de McDonald’s adventskalender van start gegaan. Er was al een grote leak van hun populaire adventskalender, waardoor alle cadeautjes/acties al bekend waren, maar McDonald’s wist tóch nog een grote actie geheim te houden, ze komen namelijk met de McSneakers!

McDonald’s Adventskalender

Een aantal jaren geleden kwam McDonald’s (voor het eerst) met een eigen adventskalender uit, die je via hun app kon gebruiken. Elk dag kun je hier een nieuw ‘cadeautje’ openmaken waar weer een nieuwe actie in zit. Sindsdien hebben we er massaal gebruik van gemaakt. Het enige nadeel: je kunt kunt alleen de actie van die dag gebruiken. Daarom is het extra belangrijk om de app in de gaten te houden, want anders kan het zomaar zijn dat je net de dag mist waarop je 20 kipnuggets voor 4 euro had kunnen krijgen. Helaas pindakaas.

We schreven al eerder over alle cadeautjes uit de adventskalender die al bekend waren. Maar er is één ding waarvan McDonald’s het goed geheim wist te houden: de hidden calendar!

McSneakers

Om dit decennium met een knaller af te sluiten, komt de McDonald’s dit jaar ook nog met een geheimzinnige ‘hidden calendar’. Hierin zitten nóg meer prijzen en acties die je kunt winnen. In de normale cadeaukalender kun je ookal grote prijzen winnen, zoals een Playstation Pro 4, een digitale camera en zelfs het eten van een Big Mac in New York! Je hoeft alleen maar de uitdagende clues in de app te volgen. Met de hidden calendar (in de McDonald’s app) maak je kans om het meest exclusiefste paar sneakers van Nederland te winnen, de McSneakers.

De unieke sneaker is ontworpen door Vijz Bespokes, die gespecialiseerd zijn in het maken van costum made sneakers. Wanneer je de sneakers gewonnen hebt, worden ze helemaal naar jouw voet en schoenmaat gemaakt. Zo kun jij 2020 binnen kunt lopen als een echte bossbabe!

McSneaker

LEES OOK:

Beeld: McDonald’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen