TikTok

Met deze 9 tips krijg je meer volgers en views op TikTok

We willen op dit moment allemaal maar één ding en dat is TikTok famous worden en meer views krijgen. Maar hoe pak je dit aan? Wij delen 9 tips met je.

1. Vind jouw style

Het is belangrijk dat je weet wat jouw signature look is en dat je confident over komt. Mensen willen iets origineels zien en willen zien dat jij het op jouw manier doet.Gebruik bijvoorbeeld een aantal keer dezelfde filter of laat iets terug komen zodat jouw profiel herkenbaar is.

2. Recreate populaire TikToks

Iedereen heeft wel een favo sound of dansje en sommige TikToks worden daarom over en over again bekeken. Wil je dat mensen jouw TikToks gaan bekijken? Dan is het handig om deze populaire TikToks na te maken. Zo raken mensen geïnteresseerd en klikken dan misschien wel op jouw profiel. Check deze TikTok fashion trends die je nu bij elke influencer voorbij ziet komen voor inspiratie!

3. Trendy tags plaatsen

Het is belangrijk dat als je je video gaat posten je er hashtags onder zet. Gebruik bijvoorbeeld de trendy hashtags #fyp of #foryoupage. Deze tag zorgt ervoor dat je op de for you page terecht kan komen, zodat je video bij zoveel mogelijk mensen voorbij komt.

Check deze trendy TikTok hack die CG!’s hoofdredacteur Ivana probeerde en die écht werkte!

4. Follow -> unfollow methode

Deze methode wordt tegenwoordig vaak gebruikt. Je volgt iemand en zodra diegene jou terugvolgt, ontvolg je hem/haar weer. Als je dit regelmatig doet, krijg je in no-time meer volgers!

5. Post dagelijks of houd een schema bij

Het is belangrijk dat je regelmatig video postst of een schema maakt wanneer en hoe laat je een video post. Wanneer mensen eenmaal doorhebben dat er een nieuwe video komt (net als op YouTube) keren ze terug naar je profiel wat zorgt voor meer kijkers en misschien wel volgers.

6. Houd het kort en bondig

Mensen die op TikTok zitten willen niet dat een filmpje té lang duurt, want ze willen gauw weer door naar de volgende video. Houd je video’s daarom kort en krachtig, dan blijven ze kijken en zijn ze gei for more!

7. Post in de magical hours

De magical hours – de uren waar bijna iedereen op TikTok zit – zijn voornamelijk tussen 11 uur ‘s ochtends en 17:00 uur ‘s middags. Post je tussen deze tijd? Dan kan dat zorgen voor meer views en volgers.

8. Deel je video’s ook op social media

Jouw TikToks delen op jouw social media’s is key! Hierdoor kunnen mensen die jij op Instagram, Snapchat of Facebook hebt jouw TikTok video’s bekijken. Óók de mensen die geen TikTok hebben.

Doe hier ook de quiz: Finish the TikTok lyric!

9. Wees uniek en val op

Iedereen is uniek, maar op TikTok werkt dat toch ietsje anders. Het kan moeilijk zijn om originele TikTok video’s te maken, maar je hoeft niet perse origineel te zijn om op te vallen. Als je jouw eigen draai geeft aan een famous trend, dan kan dit ook zorgen voor veel views en volgers. You do you girl!

 

LEES OOK:

Beeld: TikTok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen