Tijd om je moeder in de watten te leggen.

Zondag is het weer moederdag! Heb jij er al aan gedacht?
Een cadeautje, een kaartje of gewoon wat extra tijd doorbrengen met je moeder. Dat ene kleine gebaar vindt jouw moeder waarschijnlijk al heel lief. Weet je echt niet wat je moet doen? Check dan CG!'s moederdaglijstje hieronder met tips!

Wat je kunt doen:

1. Verras je moeder 's ochtends met een lekker ontbijt op bed. Maak zelf yummy croissantjes, bak pannenkoekjes en pers wat sinaassappels uit. Kopje koffie of thee erbij en you are good to go! 
2. Trek een kook- of bakboek uit de kast en duik de keuken in. Maak bijvoorbeeld koekjes en versier ze leuk met glazuur. Liefde gaat door de maag zeggen ze toch?
3. Geen held in de keuken? Doe een dag het huishouden. Stofzuiger door het huis, afwas doen, wasje ophangen, en ja, ook de toiletten schoonmaken. You go girl! 

En voor als je een cadeautje wil geven: 

1. Kijk eens naar de toffe producten van Lush! Ze hebben een aantal producten speciaal voor moederdag, maar het normale assortiment is ook echt amazeballs. Glitterende bath bombs, body butter in de vorm van een bijtje, scrubs en nog veel meer! 
2. Je moeders favoriete parfum. Misschien cliché, maar je scoort er sowieso punten mee. 
3. Een mooie bos bloemen. Doet het altijd goed. 
4. Een abonnement op haar fave tijdschrift. Er is vast zo'n tijdschrift dat je moeder graag leest en af en toe koopt, maar geen abonnement op heeft. Verras haar en geef haar dat abo cadeau! 
5. Leest je moeder graag? Ga dan naar de (online) boekenwinkel en kies een mooi boek uit. Als je niet weet wat je moet kopen, bedenk dan welk genre ze graag leest en vraag een medewerker uit de boekenwinkel om hulp. 

En geniet gewoon lekker met je lieve mama! 

Fotografie: 123RF (Kamil Zablocki en nito500)