We weten allemaal dat je sterrenbeeld veel over je kan zeggen (tenzij je helemaal niet in dat soort “zweverige” dingen geloofd – ieder z’n ding!). Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat voor mythical creature jij zou zijn? Check gewoon je sterrenbeeld!

Waterman

Jij bent een slim, creatief en met jou is er nooit een saai moment! Soms kun je ook een beetje verlegen zijn, maar je kunt luisteren als de beste. Jij zou een fee zijn.

Vissen

Dromerig, verlegen en emotioneel (op een goede manier). Jij in drie woorden! Jij weet goed om te gaan met de emoties van andere mensen, en zou er alles aan doen om iemand zich beter te laten voelen. Jij bent een pegasus.

Ram

This girl is on fiiiiiireeee. Jij bent vurig en zit vol passie! Geen kans laat jij aan je voorbij gaan zonder te vechten voor wat je wilt. Goede eigenschap! Jij zou – hoe kan het ook anders – een phoenix zijn.

Stier

Jij bent een koppige tante. In de natuur voel jij je thuis, en je bent een down to earth, rustig persoon dat de tijd neemt om na te denken over keuzes. Het creature dat jij zou zijn, is een elf.

Tweelingen

Communicatie is één van jouw sterkste punten, en ook gelijk één van de dingen die je het leukst vind om aan deel te nemen. Praten kun jij als de beste! Ook kun je je makkelijk aanpassen aan elke situatie, dus hoe kan het ook anders dan dat jij een weerwolf zou zijn. Gevaarlijk veranderlijk.

Kreeft

Jij hebt een grote fantasie en kan dat goed uiten in dingen die jij maakt of schrijft. Je bent geen saaie trien, maar het fijnst voel jij je stiekem toch als je thuis zit! Lekker in je eigen space waar niemand je kan storen. Jij zou een zeemeermin zijn.

Leeuw

Spotlights on! Jij houdt ervan om in het middelpunt te staan, en doet dat ook met veel zelfvertrouwen. Jouw passie voor mensen en dingen waarvan je houdt is als een storm, en daarom past een thunderbird goed bij jou.

Maagd

Jij bent niet bang om hard werk te verzetten. Naast de harde werker die je bent, ben je ook nog eens beleefd en goed in situaties analyseren. De juiste ingrediënten voor een toverdrankje genaamd #Girlboss! Jij zou een heks zijn.

Weegschaal

Met jou is het altijd wikken en wegen om de juiste keuzes te maken. Jij houdt er daarnaast ook van om lekker sociaal te doen en buiten te zijn. Welk mythical creature past daarbij? Een eenhoorn, natuurlijk!

Schorpioen

Oeh, er hangt een mysterieuze lucht rondom jou. Jij bent altijd eerlijk en hebt ook veel moed, maar soms kan je scherp uit de hoek komen. You little vampire, you.

Boogschutter

De positiviteit zelve! Reizen is wat jij het liefste doet, ook al is het een klein tripje met de bus naar de supermarkt. Je houdt van je vrijheid en weet mensen altijd vrolijk te maken, als een echte engel.

Steenbok

Jij bent een gereserveerd en verantwoordelijk persoon, maar dat betekent zeker niet dat je niet weet hoe je fun moet hebben. Je bent powerful en staat sterk om jouw beliefs te verdedigen. Jij zou een draak zijn!

Lees ook: 11 Besties die wel heel, ehm, extra zijn