Op Ciara’s ‘Freak Me’ na, zijn er deze week helaas weinig leuke tunes uitgekomen. En daarom focussen we deze New Music Friday voor een keer geheel op Nicki Minaj en haar ‘Queen’ album. Dit album heeft tenslotte zoveel drama dat we er wel een heel artikel aan kunnen wijden.

Het album ‘Queen’ kwam vandaag toch uit maar werd eerder eigenlijk een week verplaatst omdat er een probleem was met een sample van Tracy Chapman die ze wilde gebruiken. Dit was niet de eerste tegenslag voor het vierde album van Nicki die eigenlijk al in mei moest uitkomen. Ja echt, get ready for the drama.

Er is een ruzie geweest met Cardi B die zich gepasseerd voelde. En ook de LBQT-gemeenschap was niet blij met Nicki omdat ze op de cover van de Russische Harper’s Bazaar stond. Haar feature met rapper 6ix9ine was ook geen succes omdat hij heeft bekend dat hij schuldig is van seksuele handelingen met een minderjarige. Net op het moment dat ze samen zouden gaan touren. Alsof dat niet goed was werd haar lead single ‘Barbie Thingz’ van haar album geschrapt. Arme Nicki, zal haar album nu nog wel een hit worden? Wonder boven wonder liet ze gisteren bij Queen radioshow weten dat haar album toch nog vandaag uit zou komen.

#Queen 9AMPST/12EST

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Het album bevat 19 track met bijdrages van Eminem, Labrinth, Lil Wayne, Ariana Grande, The Weeknd, Swae Lee, Future en Foxy Brown.

Check het hier!

 

LEES OOK: RUBY ROSE MAAKT GESCHIEDENIS MET HAAR ROL ALS EERSTE LESBISCHE SUPERHELD BATWOMAN

 

Fotografie: Nicki Minaj