Nikkietutorials

Nikkie van Nikkietutorials laat eindelijk haar secret studio zien

Dat Nikkie van NikkieTutorials de queen of make-up is, weten we allemaal. Maar hoe het er eigenlijk allemaal achter de schermen aan toe gaat, wist bijna niemand. Hoe filmt ze eigenlijk? Waar laat ze haar make-up? Hoe krijgt ze zulke mooie achtergronden? Op die vragen hebben we nu eindelijk een antwoord!

Studio

Nikkie laat in een video ein-de-lijk haar studio zien, gevuld met apparatuur en bergen make-up. Van lades en lades gevuld met oogschaduw palettes en nepwimpers, tot een kast met alleen maar stoffen voor haar achtergrondjes én haar grote collectie aan Funko Pop’s.

Het meest indrukwekkende is misschien nog wel de apparatuur die ze gebruikt. Nikkie heeft zelfs speciale stellages laten bouwen, zodat ze helemaal zelf kan filmen en niemand hierbij nodig heeft. We zien hoe ze zelf de achtergrondjes kan maken, lampen kan instellen, zichzelf kan scherpstellen en uiteindelijk kan beginnen met weer een geweldige video op te nemen.

Lees ook: Nikkie’s moeder is besmet met het coronavirus, check hier hoe het met haar gaat!

Trots

In de video vertelt Nikkie hoe blij ze is met haar studio. ‘Ik ben zo gelukkig dat ik dit heb, daarom ga ik hier vaak dan ook gewoon zitten om ervan te genieten.’

Nikkie mocht Lady Gaga’s make-up doen. Check hier hoe de look is geworden!

LEES OOK:

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen