Je kunt nu real life Mario Karten in Nederland!

Je kent Mario Kart, right? Admit it: tijdens elk potje dacht je minstens één keer: kon dit maar IRL. Well, your dream is coming true! In Utrecht opent binnenkort een Crazy Kart-parcours en daar kun je precies doen wat je denkt. Getting net zo excited als wij? Read on!

Real life Mario Kart

In Amerika kon je al real life kan Mario Karten, maar het kan binnenkort dus ook in Nederland! Het Utrechtse bedrijf The Team Building bouwt aan een indoor Crazy Kart-baan in pakhuis-stijl. Crazy Karts zijn kleine karts voor volwassenen waar je mee kunt driften. Het is écht Mario Kart in real life, belooft mede-eigenaar Paul Kleine. ‘Het wordt een spel, maar ook echt een beleving. Er komen licht- en geluidseffecten en ook willen we elementen van Mario Kart toevoegen, zoals olievlekken op de baan, waardoor mensen langzamer gaan rijden’, zegt hij tegen het AD.

De baan zou eigenlijk in maart al open gaan, maar dat is niet gelukt. Eind april is-ie zeker klaar, maar door de coronacrisis is het nog niet duidelijk wanneer ze open kunnen. Het is nu de bedoeling dat de deuren op gaan zodra het mag. We’re as ready as can be!

We moeten dus wel nog even wachten tot we real life kunnen Mario Karten, maar tot die tijd kunnen we natuurlijk vast ‘oefenen’ met het spel op je phone. En dat kan ook gewoon met je besties, op afstand. De game heeft nu namelijk ook eindelijk een multiplayer functie!

Bron: AD.nl

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen