Clueless

OMG, er komt een Clueless restaurant!

Fan van de classic jaren ’90 chick-flick Clueless? En is je allergrootste wens om je in de wereld van Cher en Dionne te wanen? Dat kan binnenkort! Er wordt namelijk een écht Clueless restaurant geopend: As If!

As If!

Clueless is al sinds 1995 een superhit en omdat de film dit jaar 25 jaar bestaat, wordt er nu een speciaal pop-up restaurant met de naam ‘As If’ geopend! In het restaurant kun je gerechten, snacks, cocktails en drankjes kopen. Ook kun je je compleet omtoveren tot Cher, want er is ook speciale merchandise te koop! En laten we ook niet de enorme hoeveelheid Instagrammable plekjes vergeten… 😉

Wil je je helemaal omtoveren tot Cher? Check dan hier hoe je haar classic outfit namaakt!

Locatie & datum

As If! zal van 31 maart tot 8 mei open zijn. Eén probleempje: je moet er wel even een ticket naar Amerika voor kopen. De locatie van het pop-up restaurant is namelijk op de Santa Monica Boulevard in West Hollywood. Vanaf vrijdag kun je een kaartje bemachtigen voor €35. Hiermee krijg je een maaltijd én kun je je 90 minuten lang onderdompelen in de wereld van Cher.

Als je toch in Amerika bent, kun je gelijk de real life Mario Kart baan bezoeken!

Clueless

Als je deze film nog niet hebt gezien dan moet je dat gelijk gaan doen. Vandaag nog! De outfits, de liefdes en de oneliners. Clueless wordt je nieuwe favoriet en hij staat gewoon op Netflix!

De film Mean Girls is ook een klassieker en er gaan nu geruchten over een derde deel. Check hier alles wat we weten!

LEES OOK:

Beeld: Clueless

Bron: RTLNieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen